Hvordan shampoo teppe med natron

October 10

Hvordan shampoo teppe med natron


Over tid kan tepper blir skitne og stinkende og støvsuging ikke lenger får det helt rent. Dyp rengjøring, ned i teppet fiber, er nødvendig. Sjamponering vil få skitt og lukt ut og bringe nytt liv tilbake til tepper. Dersom teppet har en sterk lukt, for eksempel fra dyr eller sigarettrøyk, tilsett natron på teppet shampooer.

Bruksanvisning

1 Fyll teppe shampooer med varmt vann til sin streken. Hvis modellen ikke har en streken, les instruksjonene for å finne ut hvor mye vann for å sette i maskinen.

2 Lag din egen teppe sjampo ved å kombinere natron, vasking brus, lavendelolje, rosmarin olje og eddik med vann i teppet shampooer. Bland ingrediensene sammen med en tresleiv.

3 Shampoo tepper, som starter i den ene enden av rommet og arbeids vei til den andre. Bevege seg saktere enn du ville gjort med et vakuum.

4 Tøm shampooer og fylle det opp igjen med varmt vann. Gå over teppet igjen for å skylle ut såpen. La teppet litt tid til å tørke før du går på den.

Hint

  • Du kan få øye på ren visse områder av teppet for hånd. Bare tilsett vann til natron til du har en lime. Deretter børste lim inn i området teppe du ønsker å jobbe på.
  • Bruk butikk-kjøpte teppe renere hvis du ikke ønsker å lage din egen. Legg natron til støvsugeren før du begynner.
  • Gulv vil bli våt i flere timer etter rengjøring. Ikke bytt møbler til tepper har tørket. Bunnen av møbler kan forlate rust eller andre typer av flekker hvis den plasseres på teppet mens det fremdeles er vått.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com