Informasjon om elektriske vaskemaskiner

October 31

Informasjon om elektriske vaskemaskiner


Gjøre vaskeri i dag er mye enklere enn å vaske klærne dine med den gammeldagse vaskebalje og matt bord, takket være den elektriske vaskemaskinen. Den elektriske vaskemaskin modernisert klesvask for hele verden.

Historie

En Chicago ingeniør ved navn Alva J. Fisher oppfant den elektriske vaskemaskinen. The Hurley Machine Co begynte å selge Fisher oppfinnelse i 1908, men Fisher fikk ikke hans patent før 1910. Konkurrenter kopiert Fisher maskin og hevdet det som sin egen, noe som har ført til forvirring om hvem som faktisk oppfunnet apparatet.

typer

Elektriske vaskemaskiner er tilgjengelig i to hovedtyper: topp-lasting skiver og front-lasting skiver. Topp-lasting maskiner bruker en agitator å virvle klærne rundt i vannet. Front-lasting maskiner ikke har en agitator, men de rene av tumbling klærne rundt i vannet.

Advarsel

Fylle elektrisk vaskemaskin med varmt vann forbruker mer energi. Spare energi og redusere strømregningen ved å vaske med varmt eller kaldt vann når det er mulig. Selv om du vasker med varmt vann, er det fortsatt lurt å skylle med kaldt vann.

betraktninger

Du kan ha en elektrisk vaskemaskin selv om du bor i en liten plass. Plassbesparende skiver er vanligvis 24 inches bred eller mindre. Sammenlign dette med full størrelse skiver som er generelt 27 inches bred.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com