Ideer for Baderom Tile nisje

October 18

Ideer for Baderom Tile nisje


Bad fliser nisjer spenner fra små flislagte hyller og såpe retter bygget inn i en vegg til en nisje område som er stort nok til å være et omkledningsrom. Selv om de fleste små fliser nisjer brukes på dusjvegger eller på et bad vegg over badekar, kan de settes inn i en vegg i rommet. Du kan bruke en liten flis nisje over vasken som en såpekopp, en medium nisje ved siden av toalettet som et toalett-papir kupé eller en stor nisje langs en tom vegg som et håndkle hylle.

Classic Tile nisje ideer

Et bad flis nisje med en klassisk stil er det mest populære valget for folk som foretrekker rene linjer og fine farger. En enkel, liten, firkantet, hvit flis nisje over en porselen badekar skaper en nøytral plass som utfyller en rekke temaer. Bruk krem ​​fliser med lys, floral trimming for å lage en boarder rundt et stort, rektangel, flis nisje i dusjen. Fyll nisje med vanlig krem ​​fliser for et nøytralt rom med en lys, feminin touch.

Moderne Tile nisje ideer

Hvis du foretrekker en moderne stil på badet, utforske forskjellige moderne utseende Flis nisje ideer som passer dine behov. Plasser to, små, kvadratiske fliser nisjer langs en hvit flislagt vegg i dusjen. Boarder nisjene med små sorte fliser og plasserer svarte fliser langs bakveggen av nisjer. Dekk bunnen, topper og sider av nisjer med svart og hvit rutete fliser. Plasser en matchende nisje ved siden av vasken på badet og en ved siden av toalettet for å gjøre stilen sammenhengende.

Bad med grå skifer fliser vegger kombinere godt med moderne fliser nisjer. Lag en enkel rektangel nisje i dusjen for å lage en slank silhuett. Bruk en enkel, grå fliser med en hevet, hopping-delfin i sentrum på baksiden av nisje for å skape en elegant tema. Legg en matchende nisje på hver side av forfengelighet speil å knytte rom sammen.

Country Tile nisje ideer

Bruk en jordnær stil for å skape baderoms flis nisjer med et land tema. Dekk dusjvegger med blå fliser og lage en stor, høy, buet nisje i det lengste dusjvegg. Lag en tynn boarder av hvite fliser rundt kantene av nisje. Plasser matchende hvite fliser rundt bunnen, toppen og sidene av nisje. Monter en flis mosaikk av en solsikke-fylt felt på baksiden av nisje.

Dekk bad vegger med krem, hvete, hvit og taupe fliser i et rutemønster for en subtil land tema. Legg en bred, kort rektangel nisje med en svak bue over dusjen eller badekaret veggen. Skissere nisje form med små, tynne, bleke gule fliser. Dekk bunnen, toppen og sidene av nisje med taupe fliser. Dekker baksiden av nisjen med brutte krem, hvete, hvit og gul flis mosaikk av en stor solen.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com