Flower Konserveringsmiddel Pakke Ingredienser

October 20

Flower Konserveringsmiddel Pakke Ingredienser


Når du kjøper friske snitt blomster fra en blomsterhandler, du vanligvis får en liten pakke med pulver eller væske sammen med din bukett. Denne pakken er et konserveringsmiddel, som er designet for å gjøre dine blomster sist. Flower konserveringsmidler inneholder vanligvis tre hovedingredienser som sikrer blomstene kan ta opp vann og gi mat som de ikke lenger kan produsere selv.

om Konserveringsmidler

Blomster får det de trenger fra anlegget mens de vokser, men når kuttet fra anlegget, de ikke lenger har denne tilførsel av næringsstoffer. Konserverings pakkene inneholder alt et kutt blomst trenger for å holde friske og lyse i vase. Hjemmelagde oppskrifter som inneholder acetylsalisylsyre, vin eller pennies ofte vil ikke gjøre dine blomster vare lenger.

Sukker

Blomster krever sukker for å opprettholde farge og duft. Når de vokser, får de sukker fra bladene, hvor det er produsert under fotosyntesen. Når de er kuttet, er deres tilførsel av sukker borte og blomstene raskt wilt og dø. Flower konserveringsmidler inkluderer vanligvis dekstrose, ikke sukker, som kuttet stammen trekker opp og overføringer til knopper og blomster.

biocid

Flower konserverings bruke biocider som klor eller brom for å kontrollere veksten av bakterier på snittblomster. Alt blomster stengler er bakterier, sopper og andre organismer på dem. Disse lever av sukker som er i blomst og deretter de formere seg. Disse organismene kan blokkere endene av stammen, som gjør det umulig for blomsten til å ta opp vann det er behov for å overleve. Uten et biocid, er levetiden på blomster forkortet svært raskt.

acidifier

En surgjører gjør at pH-verdien i vannet nærmere den til blomsten celle saft. De fleste vann fra springen er alkalisk, noe som reduserer levetiden på snittblomster. Blomstene ta opp mer vann hvis pH-verdien er rundt 3,5, så konserverings pakker inkluderer en mild syre som sitronsyre for å surgjøre ferskvann du sette i vasen. Den forsurende stabiliserer også blomsten pigment, holde sin lyse farge.

Tips for å gjøre Blomster Siste

I tillegg til å bruke konserverings pakker, kan du hjelpe dine blomster sist ved å gjøre et par andre ting som trimming endene av blomster før du setter dem i en vase. Endene av blomsten stilkene vil bli koblet med bakterier og andre organismer i tiden mellom skjæring og sette dem i vann. Ved trimming endene, åpner du endene, slik at blomstene kan ta opp vann og konserveringsmiddel. Kontroller vann i vasen daglig og tilsett vann og konserveringsmiddel når det er lavt. Varme og kalde utkast kan øke vann tap, så hold blomstene vekk fra direkte varmekilder og fans. Ikke lagre dine blomster med frukt som epler, som produserer et hormon som forårsaker blomster til alder raskere.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com