Hvordan Care for Wilsonart Gulv

January 19

Wilsonart Gulv er et høytrykkslaminat konstruert for å kreve litt omsorg og være holdbar. Gulvene kommer i en rekke stiler i en likhet til keramiske fliser, parkett og skifergulv, og huseiere kan velge et gulv med utseendet de setter pris på mens pleie og vedlikehold standard gulv alternativene krever minimere. Med noen grunnleggende rengjøring forsyninger, kan Wilsonart Gulv bli tatt vare på med letthet.

Bruksanvisning

1 Støvsug gulvet for daglige rengjøring. Du kan også velge å bruke en tørr elektro renere.

2 Deep-rene ved å fortynne 2 oz. av Wilsonart Gulv Cleaner i en gallon bøtte med varmt vann. Dypp moppen i løsningen og grundig vri ut før mopping gulvet.

3 Spray utvannet gulvet rengjøringsmiddel direkte på et sted og tørke det opp med en bomullsklut. Denne fremgangsmåten kan brukes på tørkede matvarer eller saft eller vin flekker.

4 Fjern fett, asfalt, fargeblyant og sko og neglelakk med en liten mengde aceton på en bomullsklut. Skyll umiddelbart med en blanding av to oz. av ammoniakk fortynnet i 1 liter vann for å nøytralisere aceton.

5 Put filtknotter på undersiden av noen møbler som sitter på gulvet for å redusere riper.

Hint

  • Wilsonart Gulv Cleaner kan kjøpes fra din Wilsonart distributør, gulv butikker og maskinvare stores.Do ikke vaske mopp hodet med vanlig vaskeprodukter fordi rester fra vaskemidler og tøymykner kan overføres til gulvet.
  • Ikke bruk slipende rengjøringsmidler, skuresvamper eller våtservietter som inneholder olje, voks, vaskemiddel eller polish på Wilsonart Floor.Do ikke sand, lakk, voks eller bruk en buffer på floo

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com