Instruksjoner for Espressomaskin BC-1724

December 12

Instruksjoner for Espressomaskin BC-1724


Den Betty Crocker BC-1724 er en rimelig espresso og kaffetrakter som gir kafé-stil kaffe i en brukervennlig pakke beregnet for nybegynnere. Maskinen er utstyrt med damp brygging og melk dampbåt, lage espresso-style brygging og cappuccino melkeskumming mulig som en prosess. Bruk av BC-1724 er en enkel prosedyre lett lært av selv de som aldri har brygget damp-stil kaffe før.

Bruksanvisning

1 Fyll krukke med BC-1 724 halvveis med rent, kaldt vann og hell denne inn i reservoaret på baksiden av maskinen. Plasser en ss. av espresso malt kaffe i kaffekurv og flate overflaten med stamping scoop. Den fylte kurven ned i holderen i fronten av maskinen.

2 Plasser en kaffekopp under brygge dyse. Still inn bryteren på "Brew" for å fylle koppen med fersk kaffe. Flick bryteren for å stoppe bryggeprosessen.

3 Fyll et krus halv til 2/3 med skummet melk og plasser dampdysen i melken. Still inn bryteren på "Steam" og hold munnstykket under melkeoverflaten til koppen er varmt å ta på. Flick bryteren for å stoppe dampende.

4 Kombiner brygget kaffe og steamet melk som ønsket for en latte eller flat white-stil drink. Fyll kannen med vann og plasser dampdysen under overflaten av vannet. Still inn bryteren på "Steam" i 20 til 30 sekunder for å rense ut munnstykket før du forlater maskinen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com