Hvordan å plukke Mykorrhizasopp for en hage

January 2

Mykorrhizasopp er en av naturens best bevarte hemmeligheter. Disse sopp vokse i og rundt planterøttene å danne et omfattende nettverk som hjelper plantene absorberer edle næringsstoffene de ellers ikke ville ha tilgang til. Plukke de riktige mycorrhizals for hagen din kan være forvirrende når de kommer i mange former og er ofte blandet med annet organisk materiale. Men vellykket bruk av disse perler vil gi sunnere planter og minimere bruken av gjødsel. Les videre for å lære å plukke mykorrhizasoppene for en hage.

Bruksanvisning

1 Kontroller at uansett form av mykorrhizasoppene du velger at det er den endomycorrhizal variasjon. Denne arten vil trenge plante rot celler og er ideell for grønnsaker, gress og busker. Ectomycorrhizal sopp er bare gunstig for trær som de ikke trenge root celler som endomycorrhizals gjøre.

2 Bruk en pulverisert form av mycorrhizals når transplanterer frøplanter. Bare dypp røtter i pulveret før du flytter til utendørs hage. Du kan også blande pulveret med vann og hell over dine etablerte hageplanter for å gi dem en sunn boost med jevne mellomrom.

3 Sprøyt en tube med Mycorrhizal sopp i jorden ved siden av unge planter for en tid booster skudd. Røret ligner caulk og drives med en fugepistol. Disse blandingene er vanligvis laget av sopp og vann feste krystaller, så det er en to for ett skudd for plantene dine.

4 Sett vanning toppene i en hage for å gi en kontinuerlig mating til godt etablerte planter. Etter kjøring pigg i bakken ved siden av anlegget, setter en opp-ned flaske flytende Mycorrhizal sopp. Denne metoden vil frigjøre den vannbaserte væske inn i jorden etter behov.

Hint

  • Uansett hvilken form du velger for å legge disse typer sopp i hagen din, kan du ikke gå galt. Den utgjør av sopp er de samme, men du kan finne en form lettere å arbeide med enn en annen, så det er egentlig bare personlig valg.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com