Spesifikasjoner for en Maytag PAV2300AWW

December 25

Spesifikasjoner for en Maytag PAV2300AWW


Den PAV2300AWW er en to-trinns, 10-syklus vaskemaskin som er utviklet og produsert av Maytag. Den er ment for bruk i en bolig innstilling og gir alle de vanlige funksjonene som trengs for å få plass til normale og meget skittent tøy. Oversize kapasiteten på PAV2300AWW betyr at den kan også romme store masse tøy.

Egenskaper

Mekaniske funksjoner av Maytag PAV2300AWW inkluderer en to-trinns girkasse for å imøtekomme tyngre last og en seks-punkts oppheng for bedre balanse og maskinens stabilitet. Automatisk tøymykner og blekemidler dispensere legge væske bare når det er nødvendig. Enheten har også en automatisk lo filtreringssystem, ubalansert spin load kompensator som forhindrer avslutning i tilfelle av en ubalansert eller altfor tung belastning, elektrisk overbelastning beskytter og en sikkerhets spinn mekanisme som umiddelbart stopper maskinen hvis lokket åpnes under drift. Maytag varemerke "Big Clean" wash system og "Loadflex" røreverk som gir mulighet for økt effektivitet når du vasker store belastninger.

vaske~~POS=TRUNC alternativer

Brukere av Maytag PAV2300AWW kan velge mellom fire forskjellige vannstand og fire forskjellige vanntemperatur kombinasjoner når du bruker deres vaskemaskin. Tilgjengelige vannstand er Mini, Medium, Large og Size. Vanntemperatur kombinasjoner inkluderer Hot / Cold, varm / varm, varm / kald og kalde / kaldt. Spesifikke vaskemuligheter inkluderer varm skylling bare, rynkefri, delikate stoffer og regelmessig vask.

dimensjoner

Maytag PAV2300AWW måler 27 inches i både bredde og dybde og står 53 1/2 inches i høyden.

Garanti

Forbrukere som har kjøpt en ny Maytag PAV2300AWW fikk en 12-måneders garanti på deler og arbeid. En livstidsgaranti på maskinens interne badekar er også inkludert.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com