Hvordan fikse en garasjeport når det blir Enebolig

December 17

Hvordan fikse en garasjeport når det blir Enebolig


Ingen ønsker å skynde seg ut døren på vei til jobb eller skole bare for å oppdage at garasjeporten åpnes ikke. Når du trykker på knappen for å åpne garasjeporten, trekker en trinse og kabelsystem døren oppover langs et spor som inneholder et bevegelig belte. Hvis skivene og kabelsystemet kommer løsrevet fra beltet eller garasjeporten kommer av sporet helt, vil beltet ikke lenger trekke garasjeporten opp eller skyve det ned.

Bruksanvisning

1 Trykk på knappen for å åpne og lukke garasjeporten. Hvis skivene og kabelsystemet løsnet fra garasjeporten arm, men skivene og kabel er fortsatt på sporet, åpning og lukking av døren beveger trinse og kabelsystemet ned igjen til kroken på døren arm. Noen ganger trinse og kabel-systemet vil koble til kroken på egen hånd, å fikse problemet.

2 Trykk portåpneren inntil skivene og kabelsystemet beveger seg ned i "lukket" posisjon. Klatre på en gardintrapp og re-krok trinse og kabelsystem til garasjeporten arm.

3 Inspiser garasjeport track. Hvis din garasjeport bruker en dobbel-spor, inspisere begge spor. Bulker i døren sporene kan hindre snorhjulet og kabelsystemet fra å løfte døren forbi et visst punkt. Hamre ut noen bulker du finner i garasjeporten spor.

4 Skru garasjeporten arm hvis armen kommer utenfor banen. Trykk portåpneren inntil kabel og trinse system er i "ned" posisjon. Re-justere garasjeporten arm med sporet og kabel og wiretrekk system. Skru garasjeporten armen tilbake på plass over sporet.

5 Undersøk garasjeporten spor for hindringer. Hindringer hindre at skivene og kabelsystemet fra å være i stand til å trekke døren oppover langs sporet. Fjern eventuelle hindringer fast i dørens spor.

6 Tørk ned garasjeporten spor og valser med en vaskeklut fuktet med en husholdning cleanser. Tørk spor med et papirhåndkle. Påfør garasjeport glidemiddel på spor og valser. Riktig smøring hjelper garasjeporten flytte langs sporene

Hint

  • Hvis du ikke har tid til å jobbe på garasjeporten, grep nederst på garasjeporten og løft den manuelt for å få bilen ut.
  • Hvis din garasjeport maskinvare er i orden, men døren fortsatt ikke åpne og lukke riktig, kan du ha et hjem elektrisk problem og bør kontakte en profesjonell. Ikke prøv å fikse et elektrisk problem selv.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com