Hvordan kan en reparasjons bli gjort til en over bakken pool Leaky Skimmer?

February 16

Mange ting kan gjøre et basseng mister vann som fordampning, en punktering eller rift i vinyl liner og lekker basseng beslag. Blant disse pool beslag er din over bakken pool skimmer som er installert i siden av basseng veggen nær vannlinjen. En skimmeren er forseglet ved bruk av en gummipakning som kan slites ut og føre til at skimmeren å lekke.

Lekkasje test

Hvis du er usikker på om lekkasjen kommer fra skimmer er det en test du kan utføre for å bekrefte dine mistanker. Mange basseng fagfolk bruker en rød konditorfarge blanding å finne en lekkasje i nærheten av skimmer. Blande en mørk rød løsning med vann. Fyll opp en tradisjonell kalkun Baster og injisere rødt fargestoff sakte rundt omkretsen av skimmer. Hvis den røde fargestoff siver gjennom skimmer segl, har du en lekkasje et sted rundt den.

materialer

Det er ikke nødvendig å kjøpe en ny skimmer mindre skimmer i seg selv er synlig sprukket, som da er mest sannsynlig kilden til lekkasjen. Hvis frontplaten er sprukket bare, kan du kjøpe en ny frontplate uten å erstatte hele skimmer mekanisme. For en standard lekkasje må du kjøpe nye pakninger. Du trenger en for innsiden av basseng veggen og en annen for utsiden. Match riktig form av skimmer. Noen over bakken basseng skimmere er standard firkantede former, mens andre er brede munnen. Du trenger en tube med silikon drivning også.

Preparat

Du må tømme bassenget under skimmer linje, for å unngå flom hagen din mens du fjerner skimmer. Tømme bassenget ved hjelp av filteret. Snu filteret av og slå den multi-port ventil til innstillingen "drain". Dette vil senke vannstanden til under skimmer, som gir nok plass for deg å jobbe. Fjern det gamle skimmer ved skraping av tetningslister rundt utsiden av skimmer først. Fjern alle skruene på frontplaten av skimmer og de ekstra skruene bak frontplaten som holder selve skimmer på plass. Sett skimmer til side.

montering

Rett inn den nye pakningen med basseng skimmer og hold skimmer på plass mot bassengveggen. Dette er gjort lettere med et annet sett med hendene. Med skimmer holdes på plass, ta den indre pakningen og justere det med skimmer åpningen. Skru inn skruene som holder pakningene og skimmer på plass. Ikke stram for hardt. Monter frontplaten igjen med de resterende skruene. Påfør et lag med silikon drivning rundt kantene av skimmer segl på utsiden av bassengveggen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com