Hva skjer hvis du putter Tabell Salt på gress?

January 4

Hva skjer hvis du putter Tabell Salt på gress?


I moderate mengder, er salt bra for folk. Gresset, på den annen side ikke tolererer salt i tillegg. Hva virker som en liten mengde salt på gress kan stave ruin for plenen din, uansett hvilken type salt det er. Heldigvis finnes det måter å reversere effektene av salt bør dette skje.

Hva Salt Does

Salt er et tørkemiddel, eller en tørkende substans. Det fjerner fuktighet fra stoffer det kommer i kontakt med, som for eksempel gress i plenen. Denne tørke egenskapen gjør salt dødelig for mikroorganismer som konverterer nitrogen til ammoniakk, som gresset trenger for å vokse. Når du helle salt på gress, noen dødpunkter skjemaer der salt falt.

Unngå Salt Damage

Unngå salt skade ved å holde alle typer salt av plenen. Dette inkluderer salter som brukes til de-ice gangveier og innkjørsler, selv om disse forårsake mindre skade enn bordsalt, ifølge Institutt for hagebruk ved Cornell University. Unngå kommersielle plantevernmidler fordi, ifølge University of California, de inneholder salt.

Angrer Damage

Hvis du får salt på plenen, kan du angre skaden. Først fjerne så mye som salt som mulig, for hånd eller ved hjelp av en kost og feiebrett. Deretter horticulturist Ron Smith of North Dakota State University foreslår flom stedet med vann tre ganger for å fortynne saltet.

Salt-Tolerant Gress

Enkelte gress varianter er mer tolerant for salt, og er mindre sannsynlighet for å dø bør du få det på plenen. De omfatter Bermuda, høye svingel og Fults alkaligrass. Plant disse hvis du er bekymret for å få salt på plenen.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com