Hvordan lage en Rubbermaid Worm Bin

January 11

Urban hagearbeid har blitt populært for folk som ikke har nok plass til å opprettholde en vanlig hage, men fortsatt ønsker å ha en innendørs hage og lage kompost. God jord er en viktig del av å opprettholde en sunn hage, og lage din egen kompost ved hjelp av en orm bin er en enkel og billig prosess.
Med noen enkle forsyninger og noen få minutters arbeid, kan du ha en orm bin som vil gi deg en god del kompost. I tillegg til å skape et innendørs kompostbingen, kan du også redusere mengden mat som du kaster bort eller satt i en søppeltømming. Bruke nonmeat og nondairy middagsrester å mate ormer i ormen bin er gunstig for dem og for deg.

Bruksanvisning

1 Drill 20 likt-1/4-tommers hull i bunnen av hver av hyllene Rubbermaid; disse vil gi drenering og tillate ormer å bevege seg. Bor 1/4 tommers hull for ventilasjon en tomme fra hverandre rundt den øvre kanten av hver Rubbermaid bin. Til slutt, drill 30 er jevnt fordelt 1/4-tommers hull i toppen av et av lokkene.

2 Rip avisen i 1-tommers strimler og få dem våt; Klem ut overflødig vann og legg 3 til 4 inches av strimlet avis i bunnen av hver bin. Legg til og blande skitt og blader til avisen.

3 Skjær et stykke papp, slik at den passer inn i en av Rubbermaid binger og dempe den. Plasser ormer inne i en av hyllene, og sette papp på toppen av dem; det vil brytes ned og ormer vil spise den.

4 Plasser uventilerte lokket under murstein eller plast støtter å fange noen væske som renner ut av hyllene. Sett bin uten ormer på støttene og stable bin med ormer på toppen av det; sette ventilert lokk på toppen bin. Hold Rubbermaid ormen binger i et godt ventilert rom.

5 fôrer ormer med matrester som ikke inneholder kjøtt eller meieriprodukter, som for eksempel grønnsaker utklipp, teposer, kaffegrut og filtre, og brød og korn som frokostblanding. Bury mat i ulike områder av den øverste skuffen til den er full.

6 Når det ikke er noen matrester igjen, begynne å legge mat til bunnen bin, og etter en til to måneder, fjerner kompost fra toppen Rubbermaid bin. I løpet av denne måneden, vil ormer bevege seg fra den øverste skuffen til bunnen på jakt etter mat. Bytt brettene så bunnen bin er på toppen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com