Hva gjør du hvis en Kenmore Ice Maker Is Not Doserings

December 30

Hva gjør du hvis en Kenmore Ice Maker Is Not Doserings


Når et apparat slutter å fungere slik det skal, vil du det å bli løst så snart som mulig. Du ønsker også å bruke så lite penger som mulig på å få det fikset. Takket være gode ressurser tilgjengelig på nettet, kan du få tilgang til kunnskap om erfarne reparatører og stille spørsmål i forumet. Best av alt, kan du være i stand til å unngå en kostbar reparasjon regningen.

Ressurser for din Kenmore Ice Maker

Det første du bør vite er at Kenmore is beslutningstakere laget av Whirlpool, som leverer is beslutningstakere for de fleste kjøleskap selskaper. Dette betyr at det er mye informasjon tilgjengelig på nettet, og det er ganske lett å få tak deler. Sears.com og RepairClinic.com har deler tilgjengelig, og Managemyhome.com er et bra sted å finne brukerhåndboken hvis du har mistet den opprinnelige. Du kan også lære mye av erfaringene til andre gjør-det-selv på Applianceguru.com.

Diagnostisere problemet

Når ismaskin gjør isen, men ikke dispensering, sjekk ismaskin avling syklus. Den enkleste måten å gjøre dette på er å få en liten lengde av isolert ledning, stripe om en halv tomme av isolasjon av av hver ende (bruk en wire cutter) og sett endene inn i test poeng på ismaskinen merket "T" og "H." Kontroller at du bruker isolert ledning for å unngå en ekkel sjokk. Hvis avlingen syklusen ikke starter, det er et problem med ismaskin kontroll modul. Hvis det begynner, men vannet ikke strømme inn i ismaskinen ved slutten av syklusen, kan fyllrøret plugges med is.

Festing problemet

Hvis det viser seg at fyllerøret er tett fordi ingen vann går inn i ismaskin, sjekk fyllerøret og fjerne eventuelle tresko. Unclogging et fyllerør er en rask løsning som bare skal ta deg 10 til 15 minutter på det meste.
Hvis avlingen syklusen ikke starter når du teste den og du har en defekt styremodul, er det mulig å bestille en ny og installere det selv følgende detaljerte instruksjoner tilgjengelig på Internett. The Samurai Appliance Repair Man at Fixitnow.com er en av de beste online ressurser, med klare diagrammer og manualer tilgjengelig. Du kan bestille reservedeler gjennom et av nettstedene nevnt ovenfor. For nybegynnere gjør-det-yourselfer, kan denne prosessen ta deg en time eller to. Hvis ingen av disse alternativene fungerer for deg, eller hvis du er ubehagelig å erstatte elektriske deler i ismaskin, vurdere å kontakte en profesjonell reparatør. I mellomtiden bruker gammeldags isen skuffer til problemet er løst.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com