Hvordan bygge en Step Method Wooden Fence

April 6

Hvordan bygge en Step Method Wooden Fence


En tregjerde kan være estetisk tiltalende og tjene som en barriere for personvern fra naboer og dyr. Trinnet metoden brukes til å bygge et gjerde på kupert terreng. Det innebærer deler av gjerdet som er trappet opp eller ned bakken. Det kalles trinn metode på grunn av det faktum at når det er ferdig, er det noe ligner trinn.

Bruksanvisning

Bygge en Step Method Wooden Fence

1 Velg en plassering for gjerdet. Merke av området med innsatsen, som starter i hjørnene og deretter avstand dem så hver gjerde delen passer mellom dem.

2 Bestem karakteren av åsen. Det er et par metoder for dette. Det ene er å måle høydeforskjellen fra gjerdestolpe på toppen av åsen til gjerdestolpe i bunnen av bakken og dele på antall seksjoner. Dette er avstanden hver seksjon vil bli hevet som du jobber deg oppover bakken. Den andre er å måle grad mellom hver gjerdestolpe ved å plassere en pinne der hver gjerdestolpe vil gå og binde en snor mellom de to. Mål avstanden fra bakken til strengen på nedre pinne og det er ditt banen. Banen er den avstanden som den neste delen må senkes som du jobber deg ned bakken.

3 Sug gjerdestolpene i været fugemasse hvis behandlet styrene ikke blir brukt. La dem suge over natten.

4 Dig gjerdet stolpehull med innleggs hull digger dypt nok slik at om lag en tredjedel av innlegget er underground. Dette vil variere noe avhengig av karakteren. Hvis banen er 4 inches, deretter utfor innlegget vil ha 4 inches mindre underground enn innlegg på den andre siden av gjerdet delen. Sette 2 til 3 spader av grus i bunnen av hullet. Sett inn post og pakke med betong eller skitt. Bruk et nivå for å sikre at innlegget er rett og deretter brace innlegget for å holde det på plass. Pile en liten jordhaug rundt bunnen av innlegget for å hindre puddling. La disse satt i fire til fem dager.

5 Fest hver gjerde delen til innleggene ved hjelp av maskinvare gitt. Kutt seksjoner for å gjøre dem mindre hvis karakteren er alvorlig og du ønsker å minimere avstanden mellom bakken og gjerdestolpe. Hvis du ikke bruker pre-bygget i deler, deretter bygge gjerde delen basert på gjerdet typen du valgte.

6 Fest hønsenetting eller annen maske, eller stedet steiner for å fylle hullene mellom gjerdet og bakken, hvis det er ønskelig.

Hint

  • Sørg for at du vet hvor din eiendom linje starter og slutter før du installerer et gjerde.
  • Ring din lokale myndigheter for å sørge for at det ikke er noen nødvendige tillatelser og for å lære de lokale kodene, hvis det er aktuelt.
  • For å sikre at hull under gjerdet ikke er for stor, kan du gjøre en prøvetur med snor bundet mellom pinner.
  • Innlegget vil være mer sikker hvis du gjør post hole bredere i bunnen enn på toppen.
  • Bunnskinnen bør være minst 2 inches av bakken for å hindre fukt problemer og å gjøre trimming gresset enklere.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com