Hvordan Repot en Bromeliad

May 14

Hvordan Repot en Bromeliad


Bromeliads er ananas (Bromeliaceae) familien planter hører hjemme i ørkener og regnskoger. Noen bromeliads er epiphyitic. De vokser fra rotsystemer festet til trær eller steiner, overlever på luftbåren fuktighet og næringsstoffer innesperret i sine kopplignende blomster pigger. Andre vokser i jord. De fleste bromeliads, kan tilpasse seg livet som jord forankret eller luft støttet planter. Disse slående landskaps tilleggene i mildt klima gjør like slående innendørs anlegg andre steder. De er populære for lys, farge-skiftende løvverk og langvarige, levende bracted blomster.

Bruksanvisning

1 Forbered et godt drenerende planting blanding av like deler torv eller Sphagnum mose, grov sand og bark. Pre-laget potting blandinger for bromeliads er også tilgjengelig på hagesentrene.

2 Dekk repotting område overflate med ark av avisen for å fange løs potting medium.

3 Fyll en gryte en størrelse større enn den bromeliad barnehage potten mellom halvparten og tre fjerdedeler fulle med bromeliad potting mix.

4 Plukk opp bromeliad i sin gamle potten med en hånd. Sett de fingrene på den andre hånd fingrene forsiktig ned langs stammen av anlegget inntil den hånden hviler på kantene av potten, som dekker jord.

5 Snu potteplante over avisen. Trykk på bunnen av potten forsiktig for å løsne anlegget. Bruk hånden som støtter stammen sin nøye lede anlegget fra potten.

6 Slå anlegget riktig side opp. Bare hvis du er repotting en stor, rootbound anlegget, trimme de nedre og side røtter av rotklumpen med beskjæringssaks eller saks. Bruk trepinne å løsne jord av den gjenværende rot ball. Dette oppmuntrer nye røttene til å vokse ned i jorden på den nye potten.

7. Sett planten inn i den nye potten slik at dens stilk er på samme dybde som den var i den opprinnelige. Spre røttene jevnt over toppen av jord.

8 Dekk røttene med nok potting mix å sikre anlegget. Tamp ned med nok press for å fjerne luftlommer uten komprimeringen.

9 Vann den repotted bromeliad inntil vannet renner fra bunnen av potten. Returnere den til sin vanlige posisjon. Gjenoppta normal omsorg diett.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com