Hvordan bygge Hot Tub Bases

February 26

Mange installerer en badestamp på dekk. Hvis du har andre planer om hvor du skal installere boblebad, en av de viktigste tingene å ha er en solid og stabil base for badestamp. En full badestamp er tung, og hvis det er bare plassert på bakken, kan det skifte og bosette seg over tid. I tillegg sølt vann rundt karet kan gjøre bakken rundt karet gjørmete og lite tiltrekkende - ikke den innstillingen du leter etter når du går for en avslappende dukkert i karet. Her er en måte å gjøre en base som er solid og sikker, samt ryddig, ren og attraktiv.

Bruksanvisning

1 Mål området du trenger. Mål diameteren av badestamp og legge til flere føtter rundt det. For eksempel, hvis karet er 5 fot over, kan det være lurt å planlegge på en base som er 7 av 7 fot. Dette er ikke en fast regel - du kan gå større hvis du ønsker det.

2 Bestem hvor du vil badestamp basen skal ligge. Et relativt flatt område som er best, og karet basen bør plasseres relativt nær vann og strømtilkoblinger. Når du har bestemt deg, måle ut området og merk den med hyssing eller merking maling.

3 grave ut det område hvor basen vil være til en dybde på 18 inches. Hvis området er svært stort, kan det være lurt å vurdere å leie en liten traktorgraver. Ellers noen spader og villige hender er alt du trenger.

4 Fyll de første 12 inches av utgravingen med middels grad av grus. Deretter toppen av det av med 4 inches av sand. Nivå toppen av sand så du har en flat overflate. En god måte å gjøre dette på er å legge en lang bord over deler av sand og lå nivået på toppen av det. Du kan også støtte en stram snor en tomme over overflaten og sjekk at med et nivå også. Tamp ned sanden slik at overflaten er fast.

5 Edge omkretsen av basen med pavers. Ved å gjøre omkretsen først med en jevn størrelse av pavers, vil du gi basen et ferdig utseende. Sjekk for å være sikker på at de er nivå som du installerer dem.

6 Fyll innsiden av basen med pavers. Noen utleggere kommer i forskjellige størrelser, slik at du kan variere utseendet ved å integrere de ulike størrelser. Hvis utleggere er av samme form, kan endre retninger gi din base en interessant dimensjon. Undersøke noen forskjellige stiler og utseende (se Ressurser nedenfor) for å komme opp med ideer som vil fungere for deg.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com