Hvordan bygge din egen Coffee Bar hjemme

December 20

Hvordan bygge din egen Coffee Bar hjemme


Espresso-baserte drinker er et vanlig syn i løpet av nesten enhver offentlig opptreden. Men drikker kaffebar espresso drikker regelmessig kan lett sette en bulk i lomma når de er $ 3 til $ 5 a drink. Dette faktum er skyve noen mennesker til å bygge sin egen kaffebar oppsett hjemme som, hvis det brukes ofte, kutt koster betydelig over å kjøpe drikke fra den lokale kaffebaren. Nøkkelen til en vellykket hjemme-kaffebaren er å velge den beste beliggenheten i ditt hjem for å gjør brygging dine kaffedrikker praktisk og behagelig.

Bruksanvisning

1 Velg en plass i ditt hjem for kaffebaren. Mens kjøkken og spiserom virke som de mest logiske områder, vurdere andre områder som for eksempel soverommet hvis du lengter etter den komforten av en fersk kopp kaffe som du får ut av sengen - som et hyggelig hotell i hverdagen. En uteplass eller hjemmekontor er andre områder å se på, avhengig av hvor du regelmessig drikker kaffe, samt hvor plass vil tillate et lite kjøleskap for å holde ingrediensene ferske og like ved.

2 Utpeke møblet å bruke som bar i seg selv. Dette kan være en del av en buffet bord eller kjøkkenbenken. Du kan også gjenbruke en baker blokk, et bord eller en stor hylle for et kontor kaffebar. Mål stykke å bekrefte at det er tilstrekkelig plass for espresso og kaffemaskin og plass til å installere en hylle over eller under hvis det er nødvendig for kopper og tilbehør. Mål plass til en mini-kjøleskap.

3 Kjøp en espresso og kaffetrakter hvis du ikke allerede eier en. Det er manuelle, halvautomatiske og automatiske stiler; få en som passer din kompetanse og interesse for bekvemmelighet og hastighet i espresso-bryggeprosessen. Kontroller at du har en tilstrekkelig kaffekvern, enten som en del av espressomaskin eller et eget apparat, for de ferskeste kopp espresso.

4 Sett opp din espresso og kaffemaskin i det angitte området. Sett opp minikjøleskap, hvis du bruker en. Installer hyller hvis hyller der det trengs, med skruer og ankere som forsterkning. Kontroller at hyller gir nok plass for deg å jobbe i rommet og å tillate espresso-maskin for å fungere sikkert. Ikke jam maskinen på kanten av baren, hvor det kan falle.

5 Legg tilbehøret i sine nye steder. Bruk kroker som skrue i bunnen av hyller til å henge kopper hvis du ikke ønsker å stable dem på sokkelen. Vanlige tilbehør inkluderer filtre, skumming kopp, liten visp, kopper og skåler. Avrunder ditt hjem kaffebar og sted ingredienser i sine egne områder - sukker, kanel, muskat, vanilje og sjokolade på en hylle eller i baren og melk i din mini-kjøleskap.

6 Gjør din første kopp kaffe for å bekrefte at du har alt du trenger for prosessen tett på hånden i tillegg til å teste oppsettet for bekvemmelighet og komfort. Ta ut og justere elementer som er nødvendig for å forbedre brukervennligheten til ditt nye hjem kaffebar.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com