Forskjellen mellom høy Loft madrasser og minne skum

May 30

Forskjellen mellom høy Loft madrasser og minne skum


Hvis du trenger noe å gjøre sengen mer skjegg, ser ikke lenger enn en overmadrass. Selv om valgene kan virke skremmende i starten, kan to grunnleggende alternativer velges: høy loft fiber og minne skum. Hvert valg har sine fordeler, men kroppen din må bestemme hvilket er å foretrekke.

Hva er High Loft?

Høy loft fiber er en lett, luftig materiale som vanligvis inneholder mer luft enn fiber. Det er ofte brukt i puter, dyner, selv isolasjon. Og selvfølgelig er det brukt i overmadrasser i tillegg. Madrasser laget av høy loft har en tendens til å være myk og spenstig. De vanligvis maskinvask og tørketrommel, noe som gjør for lettstelt. De er generelt svært holdbare, og de gjør en god jobb med å beskytte madrassen.

Hva er Memory Foam?

Memory skum ble opprinnelig utviklet av NASA som et middel for fly cushoning, men har siden forgrenet seg til mange ulike bransjer, inkludert sengetøy. Memory skum, så kalt fordi det vil øyeblikk "huske" formen presset mot det, er sammensatt av polyuretanskum. Fasthet eller mykhet et minne skum madrass dekke vil variere basert på utformingen av skum. Den er ment å gi støtte og lindre ubehaget ved samsvar med kroppen under søvn.

Forskjeller i attributter

Komposisjon er den mest åpenbare forskjellen mellom høy loft fiber og minne skum madrass dekker. Mens høy loft fiber er lys og luftig, er minne skum veldig tett og tung. Som nevnt før, er høy loft fiber lett vaskbar, mens minne skum ikke kan senkes i vann eller lett rengjøres. Det er også en forskjell i støtte. Memory skum har en tendens til å gi mer sant kroppen støtte enn høy loft fiber fordi det samsvarer med formen på kroppen din. Et høyt loft fiber madrass vil gjøre litt mer enn å gi litt mer mykhet.

forbrukernes preferanser

Hvilken form er bedre avhenger av hensikten med madrass dekke vil tjene. Hvis det er ment å være et lite vedlikehold, rimelig måte å legge en liten trøst, ville høy loft fiber være mer enn tilstrekkelig. Hvis, derimot, er du lider av ryggsmerter, eller er på jakt etter noe litt mer avansert, kan minne skum madrass topper være nærmere det du hadde i tankene. Det avhenger av dine individuelle behov.

prisinformasjon

Memory skum toppers pleier å være vesentlig dyrere enn høy loft fiber madrasser, skyldes hovedsakelig til tetthet og teknologi besatt. En ekte minne skum madrass topper kan kjøpes for rundt $ 200, mens en høy loft fiber topper går med om lag en fjerdedel av minne skum kostnad. Prisene varierer, men minne skum stiller større krav til lommeboken.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com