Slik installerer innfelt lys With No Attic Space

August 13

Slik installerer innfelt lys With No Attic Space


Innfelte lysarmaturer kommer i en rekke størrelser og stiler, mens den spesifikke type dikterer hvilken type pære som skal brukes: standard gløde, lysrør, LED eller lavvolt halogen. Hvis du ønsker å legge til nye kamper i en ferdig gips taket og det er ingen loft plass over for å jobbe, se etter lav profil inventar (den totale høyden må passe innenfor rammer hulrom over gips). Du ønsker også å bruke inventar som påføre gips alene og ikke krever feste til taket innramming. Disse er ofte merket "gamle arbeid" eller "oppussing". Til slutt er det viktig at du bare bruker IC-karakter (for Insulated tak) modeller hvis inventar vil være innen tre inches av isolasjon eller i nærheten av brennbart materiale (sjekk enkelte produkter for avstandskrav).

Bruksanvisning

Slik installerer innfelt lys With No Attic Space

1 Finn og merk tak / gulvbjelkene i installasjonsområdet, ved hjelp av en stud finder eller en hammer og finish spiker. Marker plasseringen av inventar, noe som gjør at de vil være med anbefalt avstand fra alle bjelkene.

2 Marker den sirkulære cutout for hver kamp, ​​ved hjelp av produsentens mal eller en blyant kompass. Slå av strømmen til elektriske kretser i området ved hjemmet servicepanelet (sikringsskapet). Sjekk for ledninger og avløp linjer i taket, og deretter klippe ut hullene med en gips sag.

3 Fisk krets kabel fra strømkilden til det første lys plassering, og deretter kjøre kablene mellom steder. Fest kablene som kreves av den lokale byggeforskriftene. Koble hver side av ligaen til krets ledninger følgende produsentens koblingsskjema. Sett innslag i utskjæringen, noe som gjør at den er godt holdt av sine holde klipp (eller annen enhet, som passer).

4 Fullfør ledningsforbindelsene som er aktuelt. Gjenopprett makten til kretsen og teste inventar.

Hint

  • Alt elektrisk arbeid må samsvare med den lokale byggeforskriftene. Rådfør deg med byens bygningen avdeling for anbefalinger og gjeldende kode krav.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com