Min japanske Maple Er Turning Brown på kantene av bladene

August 29

Min japanske Maple Er Turning Brown på kantene av bladene


Acer palmatum, den japanske lønnetreet, produserer blader dyrebare for sine flotte farger om våren og høsten. En rekke varianter lar dyrkere for å velge fra forskjellige størrelser av treet.

Leaf Scorch

En japansk lønn snu brun på kantene av bladene kan lide av blad svi, en tilstand forårsaket av høye temperaturer og ekstrem vind kombinere å brenne --- eller svi --- bladene. Skaden vanligvis starter på kanten av bladene, selv om det første symptomet på problemet kan være en bruning av venene i bladet.

betraktninger

Problemet er forverret i trær som allerede er stresset eller lider av dårlig hydrering. "Eldre trær i fattige områder, dvs. 'gate trær,' vil ofte vise kronisk blad svi så vil noe tre lider av tørke og / eller et dårlig rotsystem," råder Purdue University Cooperative Extension Service.

Geografi

Japanske lønnebladene vil ofte svi i USDA hardførhet soner 7b og 8 med mindre treet er beskyttet av skygge og godt vannes i tider med tørke. Mer direkte sol kan tolereres i den nordlige delen av sonene 'rekkevidde, ifølge University of Florida.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com