Hensikten med en mikrobryter

July 17

Hensikten med en mikrobryter


Brytere referere til elektriske komponenter som brukes til å avlede eller avbryte en elektrisk krets. En mikrobryter er en type elektrisk bryter som brukes når lite fysisk kraft er nødvendig for driften.

Definisjon

En mikrobryter, også kalt en miniatyr snap-action bryter, opererer via et vippepunkt mekanisme. En vippepunkt mekanisme er en enhet som brukes til å forskyve et objekt fra stabil likevekt til en ny likevektstilstand. Dette gjør det mulig for veksling til å skje pålitelig ved repeterbare og bestemte posisjoner av aktuatoren.

Bruk

Mikrobrytere er brukt i slike programmer som sabotasjebrytere på gate ventiler og sikkerhetsbrytere på heiser. Mikrobrytere tjener det formål å frembringe en stor bevegelse ved det punkt av de elektriske kontaktene basert på en liten bevegelse som forekommer på aktuatoren. Som et resultat av denne utformingen, blir mikro-brytere er mye brukt på grunn av deres høye holdbarhet og relativt lave kostnader.

Grensebryter

Mikrobrytere kan benyttes til det formål grensebryteren. Endebrytere svare på lineær eller roterende bevegelse. I grensebryter programmer, er en timer mekanisme dannet ved å kombinere en eller flere mikrobrytere med en motordrevet cam. Dette snap-brytermekanismen er vanligvis brukes til å kontrollere elektriske maskiner eller maskinverktøy.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com