Feilsøking Stihl Electronic Ignition Modular

August 18

Tenningsmodulen på en Stihl motor inneholder en spole som fyrer av en høy spenning gnist opp ledningen til tennpluggen. Etter flere sesonger med start og starte denne tenningsmodulen vil gradvis miste sin evne til å lade ut gnist. På grunn av den høye spenningen utslipp av denne spiral, er elektrosjokk en alvorlig fare dersom dette er gjort feil eller med feil verktøy. Ikke ta fra hverandre tenningsmodulen hvis spolen ikke er avfyring riktig som det kan fortsatt bære en kostnad lenge etter sin siste utslippet.

Bruksanvisning

1 Flytt master kontrollspaken på "Stopp" posisjon. Løsne gummistøvel av ledning fra avslutningen av tennpluggen. Monter 3/8-tommers mutter til pipenøkkel og skru ut tennpluggen. Ta den gamle pluggen ut og installere den nye tennpluggen. Stram den nye pluggen godt ned.

2 Sett inn gummistøvel på inngangsterminalen på ZAT 4 tenningssystemet tester. Skyv testeren utgangsterminalen hardt ned på enden av tennpluggen. Still motoren ned på bakken.

3 Plasser hånden vekk fra tenningsmodulen, ledninger og tennplugg. Trekk i startsnoren tre eller fire ganger og se etter en overslag i testeren vinduet. Hvis det er en gnist, er tenningsmodulen i orden.

4 Fest tennplugg boot til inngangsterminalen på ZAT 3 tenningssystemet tester. Fest jordklemmen på ZAT tre tester, med alligator klipp, til tuppen av tennpluggen. Sett justeringsknappen til ca 2 mm. Plasser hendene i trygge områder fra tenningssystemet og tester.

5 Crank på startsnoren og se etter en gnist. Hvis det er ingen gnist, sjekk kortslutnings ledninger og ledninger for skader og korrosjon. Bytt ut ødelagte ledninger og gjenta ZAT tre test. Hvis det fremdeles ingen gnist, bytt tenningsmodulen.

Hint

  • Alltid utvise ekstrem forsiktighet når du feilsøker tenningssystemet. Den høye spenningen til stede i tenningssystemet kan føre til alvorlige skader og død.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com