Hvor lenge etter at du plante jordbær ser du frukt?

July 29

Hvor lenge etter at du plante jordbær ser du frukt?


Få frukter sier sommer som jordbær. Jordbærplanter trenger litt plass, produserer mye frukt og krever ingen spesielle kjemikalier for en god avling. Tre hovedtyper av jordbær eksisterer. Juni-bærende planter produserer en avling per år, for det meste i juni. Everbearing jordbær produserer vanligvis en våren og høsten avling med lite fruiting i sommer. Dag-nøytral jordbær produsere det meste under kjøligere sommerdagene og er ikke veldig produktiv i varmt vær.

Juni-Bearing

Juni-bærende jordbær høstes året etter planting. De er plantet tidlig på våren, i mars eller april, så snart jorda kan arbeidet. Runner planter - nye planter som utvikler seg fra den horisontale stammen av det opprinnelige anlegget - dukke opp i løpet av den første sommeren. I løpet av første sesong, er blomstene i juni bærende jordbær fjernes så snart de dukker opp for å fremme rot og løper utvikling. Etablering av anlegget den første sesongen fremmer en stor avling året etter. Den neste vekstsesong, modne bær er klar til å høste om lag 21 dager etter den hvite blomstene er bestøvet.

Everbearing og Dag-nøytral

Everbearing og dag-nøytrale jordbær er også plantet tidlig på våren, men produsere frukt samme sesong. Alle blomster på everbearing og dag-nøytrale jordbær er fjernet til juli, når blomstene bør overlates til utvikle seg til frukt for en sommer og høst innhøsting. Flower fjerning gjøres bare i den første sesongen. Bærene skal også være klar til å høste om lag 21 dager etter at blomstene er bestøvet.

Produksjon

Velg jordbær varianter for deres bruk i desserter og syltetøy, deres sykdomsresistens og sesong av modning. Med jordbær varianter tilgjengelig, kan gartnere ha friske jordbær i hele vekstsesongen. Produksjon av jordbærplanter avtar vanligvis ved sitt tredje år; erstatte planter etter det fjerde året for fortsatt maksimal fruiting.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com