Hvordan beregne et hjem BTU tap per time per grad

September 5

Alle boliger, enten de er leiligheter, hus eller hytter oppleve varmetap gjennom vegger. Dette tap av varme kan uttrykkes som BTU, eller britisk varmeenhet, tap. En BTU er målt som mengden energi som kreves for å varme opp 1 pund av vann med 1 grad Fahrenheit. Det kan være lurt å beregne ditt hjem BTU tap per time, per grad, for å gi et anslag på hvor mye energi du taper gjennom strukturen av ditt hjem.

Bruksanvisning

En Bestem R-verdien til veggene i hjemmet ditt. R-verdien refererer til den termiske motstanden i isolasjonsmaterialer som brukes i konstruksjonen av ditt hjem og er ofte merket på isolasjonsmaterialet selv. Hvis du ikke har tilgang til isolasjonsmaterialet i veggene, må du ta kontakt med ditt hjem leverandøren for å finne ut isolasjonsmaterialet som brukes og dens R-verdi. R-verdien er vanligvis uttrykt i hele tall, for eksempel R-10 eller R-15.

2 Mål arealet av alle veggene i hjemmet ditt. For eksempel, kanskje det totale arealet er 3000. Multipliser arealet av forskjellen i temperatur inne i ditt hjem og utenfor hjemmet. For eksempel, hvis det er en 5-graders forskjell, multiplisere 3000 ved 5 grader for å få 15000.

3 Del produkt av arealet og temperaturforskjellen ved R-verdien. For eksempel, hvis R-verdien er 15, dividere 15000 med 15 for å få tusen. Derfor vil ditt hjem miste 1000 BTU av varme per time. Du kan enkelt beregne å finne ut hva BTU tap ville være ved forskjellige temperaturer ved hjelp av denne metoden.

Hint

  • Denne beregningen tar ikke hensyn til varmetap gjennom taket. Du kan utføre den samme beregningen for taket ditt ved å skaffe isolasjon R-verdien for det.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com