Instruksjoner for en takmontering av en Innendørs lampen

September 30

En standard tak lys kobles til ditt hjem elektriske system via bare to ledninger: en svart, eller positive, wire og en nøytral hvit ledning. I mange tilfeller vil det også være en bart kobber jordledning, som er der for å gi strøm et sted å gå i tilfelle av en bølge. Montering av et tak lys er overraskende lett når du vet det grunnleggende, så lenge det er en riktig installert elektriske boksen på plass.

Bruksanvisning

1 Slå av strømmen til eksisterende ligaen på hjemmesiden din krets boksen.

2 forsere en gardintrapp slik at du kan nå det eksisterende tak lampen. Fjern skruene som holder den gamle lampen i taket, ved hjelp av skrutrekkeren. Koble ledningene bak det slik at du kan fjerne det helt. Du bør sitte igjen med en eksponert elektrisk boks og tre ledninger: svart, hvit og bart kobber.

3 Trykk festeplaten som fulgte med den nye ligaen på den elektriske boksen. Fest den med de medfølgende skruene.

4 Koble kobbertråd til den grønne bakken skruen på braketten, pakke det rundt skruen. Stram skruen.

5 Bruk tråd caps å koble ledningene fra den nye ligaen til ledninger fra den elektriske boksen, kronglete en hetten over hvert ledningspar. Koble dem svart til svart og hvit til hvit.

6 Brett inn to ledningsforbindelser i den elektriske boksen når du trykker ligaen til braketten. Fest ligaen til braketten, med skruene som fulgte med ligaen.

7 Slå på strømmen.

Hint

  • Hvis din hjemme har aluminium ledningsnett, må du ikke forsøke å installere en hard-kablet lampen selv. Ring en elektriker til å utføre jobben for deg.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com