Feilsøking Kenmore vaskemaskin flyt

October 8

Vanninntaksventilen

Vanninntaksventilen forbinder varmt og kaldt vann linjer før vi går inn i vaskemaskinen, som kombinerer de to ved hjelp av magnetventiler i de riktige proporsjoner. Ventilen kan bli slitt over tid, i den grad at den ikke kan lukke seg helt, noe som betyr at vann vil fortsette å flyte gjennom den til solenoidene i inngrep med og stenge av strømningen. Dette kan lett resultere i en overflyt. For å teste vannet innløpsventilen, må du først koble vaskemaskinen og koble ventilen fra maskinens tilbake. Ha en bøtte praktisk fordi hvis ventilen er defekt, vil en god mengde vann renne fra ventilen når du kobler den. En erstatning for vanninnløpsventilen er billig og lett byttet ut for den gamle, forutsatt at du husker å slå av vanntrykket fører til slangene.

Vann nivåbryter

Vannstanden bryteren Den er også kjent som trykkbryteren. Det bør være en klar plast kar kjører ned fra styrekonsollen til å ende nær bunnen av vaskemaskinen trommelen. Når vannet fyller trommelen, stiger det inne i røret i tillegg, å komprimere luften som allerede er i røret mot trykkbryteren. Dersom røret har blitt sprø og sprekke, vil det tillate luft å unnslippe, hindrer trykket fra å bygge inne og kaste bryteren. Test det ved å blåse inn i enden. Du skal høre et klikk fra styrekonsollen. Hvis du ikke hører noe, så enten trykkbryteren er ødelagt eller røret sprakk. Fjern røret og bryteren, som skal kobles til kontrollkonsollen. kan nås konsollen i ulike metoder, avhengig av eksakt modell av Kenmore vaskemaskin du eier. Du bør være i stand til å fjerne konsollen ved å følge instruksjonene i apparatet eierskap manual. Blås direkte mot trykkbryteren når du får tilgang. Hvis det klikker, da røret må skiftes; hvis det ikke gjør det, da trykkbryteren i seg selv må skiftes ut.

dreneringsproblemer

Vannutløpsrøret nær bunnen av vaskeren kan bli tilstoppet med rusk over tid. Siden Kenmore vaskemaskin kontinuerlig renne ut skittent vann og erstatte den med rent vann som de vasker klær, er det mulig at hvis utløpsventilen eller røret er blokkert, vil skiven renne over. Slå av vann og strøm fører til vaskemaskin og løsne utløpsrøret, både på maskinen og veggen. Kjøre vann gjennom røret til strømmen som kommer ut er sterk og tydelig og ikke inneholder noe sediment. Dersom røret var ren til å begynne med, da røret løper gjennom baksiden av veggen til avløpet kan være den skyldige. Røret montering skal være hunn ended, identisk med den til en hageslange. Fest en hageslange og sakte slå vannet på før den kjører med full kraft. Linjen skal være klarert av vanntrykket etter 10 minutter av dette. Fest avløpsslangen og slå vann og strøm på igjen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com