Slik feilsøker en PF-kode for en Kenmore tørketrommel

May 20

Kenmore bygger mange modeller av tørketromler for hjemmet, som alle selges gjennom Sears butikker. Kenmore tørketrommel har avansert elektronikk i sine kontrollpaneler som overvåker hver fase og sykle under drift. Blant disse kontrollene er et kodesystem som brukes til å feilsøke bestemte symptomer som kan oppstå. For eksempel, hvis LED avlesning på skjermen tørketrommel panelet indikerer en "PF" feilkode, er tørketrommelen opplever et strømbrudd. Du kan ta korrigerende tiltak for å gjenopprette makt og tilbake tørketrommelen i bare noen få trinn.

Bruksanvisning

1 Kontroller lastedøren til Kenmore tørketrommelen for å sikre at den er helt lukket. Pass på at klærne ikke ble fanget i døren når døren lukkes. Dette kan holde døren på gløtt nok til å forhindre aktivering av døren sikkerhetsbryteren.

2 Sjekk strømledningen for å sikre at det er satt helt inn i den elektriske stikkontakten på baksiden av apparatet.

3 Sjekk automatsikringen på hovedhuset panel. Hvis bryteren tildelt tørketrommelen er utløst, tilbakestiller breaker ved å vri den til "Off" posisjon først, deretter til "On" posisjon.

4 Tilbake tørketrommelen å korrigere PF feilkoden og gjenoppta tørking ved å trykke på "Start" -knappen og holde den i 5 sekunder.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com