Hvordan bli kvitt mugg under malingen på en dusj Ceiling

March 18

Hvordan bli kvitt mugg under malingen på en dusj Ceiling


Mold og mugg ofte vokser på fuktige steder. Ifølge Mold fjerning Training, badene er spesielt utsatt for å forme fordi de er et fuktig miljø. Fjerne mugg kan være irriterende, men slik at det å fortsette er et større problem som det kan føre til skade og noen ganger allergier. Heldigvis fjerning av støpeformen er en enkel prosess.

Bruksanvisning

1 Fjern maling på taket for å avsløre formen. En maling skrape eller lignende malingsfjerning element bør brukes. Skrap malingen gratis, fra den ene enden og styre skraper under malingen og gradvis skyve det av taket. Vær nøye med å unngå å få maling og mugg i øynene.

2 Fyll badet vasken med vann og blekemiddel. Det bør være 1/3 2/3 blekemiddel og vann i blandingen. Varmt eller varmt vann er best ved rengjøring.

3 Dypp vaskeklut i vannet og blekemiddel blandingen og tørke mold unna. Skyll vaskeklut med rennende vann i badekaret eller dusjen når duken er full av mugg. Dypp vaskeklut i vannet og blekemiddel blandingen igjen etter at støpeformen blir skylt av.

4 Dypp børsten i blekemiddel vann og skrubb den gjenværende mold. Børsten sikrer at noen mold i små sprekker fjernes.

5 Skyll taket for å fjerne mugg banket gratis med kratt pensel. Dypp kluten i blekemiddel vann igjen og tørke ned taket.

6 Sett fans slik at de pekte på taket for å tørke den. La det tørke helt.

7 Paint en primer på taket. Når formen er fjernet, vil taket må males på nytt, og primer forbereder overflaten for malingen.

8 male taket med en mugg-bestandig maling. Dette vil hindre videre vekst av muggsopp på taket av dusjen.

Hint

  • For mold som har vokst inn i veggen eller kommer fra en øverste etasje, kan profesjonelle tjenester bli pålagt å fjerne mugg og reparere skaden.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com