Hvordan Stucco Over en peis

March 18

Hvordan Stucco Over en peis


Mange steinpeiser har et tidløst utseende, men noen gjør det ikke. Spesielt hvis steinen på peisen er i dårlig forfatning, kan det være lurt å bruke en ny finish for å gjøre det ser bedre og for å gi et løft til hele rommet. Stukkatur er nøytral og holdbare og kan rengjøres lett hvis det blir sotet eller på annen måte skitten. Videre kan du bruke stukkatur over din eksisterende stein i en helg for en rask og enkel renoveringsprosjekt.

Bruksanvisning

1 Rengjør utsiden av peisen grundig med en blanding av vann og flytende oppvaskmiddel. Fjern fastsittende skitt eller flekker med en nylon kratt pensel eller stålull for metall omgir. Skyll peisen slik at ingen såpe eller andre rester rester og la det tørke over natten.

2 Påfør en konkret bindemiddel over det omkringliggende peisen overflaten med en pensel eller malerrull, tar seg ikke å gå glipp av noen områder. Hold applikasjonsnivå og selv og ikke bruke så mye at produkt ruller eller drypp.

3 Bland sammen gipspulveret og riktig mengde vann med en spade i en plastbøtte. Rådfør deg med stukkatur produktets emballasje for å legge til vann, siden dette ofte varierer etter merke. Rør stukk før det er bare litt tynnere enn vanlig tannkrem.

4 Dekk hele surround peisen med et tynt lag med stukkatur, ved hjelp av en metallsparkel. Bygge opp produktet, slik at overflaten av ildstedet er forholdsvis jevn og ikke humpete, men ikke gjøre det for tykt. Bruk den flate av sparkel til nivå og glatt stukkatur. La stukk satt opp i 30 minutter.

5 Hold tannmetallsparkel i en 45-graders vinkel, og trekke den horisontalt over overflaten av stukkatur i rette linjer. Arbeid fra topp til bunn.

6. Påfør et andre lag av stukk ca ½ tommers tykke, med en flat metallsparkel. Swirl og tekstur stukk med kanten av sparkelen for en klassisk tekstur eller glatte overflaten igjen for en mer elegant finish. La stukkatur tørke i minst tre dager før du bruker peisen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com