Krympeverktøy for metall Siding

April 20

Krympeverktøy for metall Siding


Installere metall ytterkledning er en oppgave du kan gjøre på egen hånd hvis du har de riktige verktøyene og er relativt hendig. Aluminium Fasader varer lenge med riktig pleie, og krever ingen sliping og maling for å vedlikeholde. Av og til kan ytterkledning strimler bli skadet av uvær eller ulykker, så det er en god idé å holde de verktøyene du brukte til å installere ytterkledning på hånden. En krympetang er en liten, men viktig verktøy å ha når du installerer metall ytterkledning.

Beskrivelse

En krympe Verktøyet består av to håndtak som er dreibart festet. Håndtakene bærer to kjever, som danner en kanal, og den andre som støtter en krusing bolt. Den brukes til å lage faner til øvre kant av metall ytterkledning, som låser ytterkledning strimler på plass samtidig som for sideveis bevegelse. En del av ytterkledning stripen er plassert mellom krympe verktøyets kjever, som danner faner, eller "krøller" på sidesporet en gang forlovet. Krympingene tillate ytterkledning strimmel som skal låses til en tilstøtende strimmel.

Tips for bruk

Bruk presstangen for å plassere kategoriene i ytterkledning hver 12 til 16 inches. Skyv Fasader stripe i nytten kanalen av crimper og lukke crimper til både toppen og bunnen av ytterkledning engasjere seg med et "klikk" lyd. Når du setter inn et stykke metall ytterkledning inn i crimper, sørg for at det er i et skogholt i presstangen for å sikre en solid crimp.

Velge

Krympeverktøy for metall ytterkledning er relativt billig. Den gjennomsnittlige kostnaden for en krympetang er $ 20 til $ 50, som på tidspunktet for offentliggjøring. Velg en krympetang som har komfortable plast håndtak for enkel bruk. En korrosjonsbestandig overflate, for eksempel fornikling, vil forlenge levetiden til presstangen.

Omsorg

Oppbevar krympetang i et tørt og støvfritt sted når den ikke er i bruk, for eksempel en skuff eller verktøykasse. Rengjør presstangen grundig med en ren, tørr klut før lagring. Hold området hvor det er lagret fri fra fuktighet, noe som kan føre til rust å danne på metalldelene av presstangen. Bruk en de-luftfukter eller silica gel strips for å holde rommet der du lagrer verktøy tørre.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com