Slik holder Palmer i et hus

March 15Palms er tropiske planter. Deres sterke, arkitektonisk tilstedeværelse bringer en tropisk følelse inn i hjemmet. Mange palmer dyrket innendørs vokse under kalesjen av høyere trær i sitt opprinnelige miljø. De trives i et skyggefullt hjørne. Andre trenger lyse, solfylte vinduet. Kjenn din spesifikke palme krav før kjøp. Tenk plantens potensial størrelse. Mens en dverg dame palme vil passe godt på et bord i hele sin levetid, andre arter, som for eksempel Fishtail palmer, snart vokse 10 fot høy.

Bruksanvisning

1 Sørg for temperaturer mellom 70 og 80 grader Fahrenheit i løpet av dagen, og mellom 55 og 60 F om natten. Jo høyere temperaturen er, jo flaten vokser.

2 Strøm palmer med et dryss av time-release gjødsel årlig i løpet av våren. Unngå flytende gjødsel fordi de forlater bak saltavleiringer som skader palme røtter.

3 Supplement gjødsel fôring med mikronæringsstoffer ved å jobbe 1/2 kopp kompost inn i potting jord, eller sprøyting anlegget med en mikro spray.

4 Skyll flatene med destillert vann eller regnvann når jorden føles tørr i en dybde på 1 tomme. Vent litt lenger før vanning om vinteren. Vann fra springen inneholder kjemikalier som forlater forekomster som kan skade palmer.

5 Mist anlegget ofte. Du kan ikke overdrive det, så tåke håndflaten når du får en sjanse.

6 Rengjør palmeblader med en myk klut når de blir støvete. Rene Fronds bidra til å holde plantene friske og hindre edderkopp midd. Som du støv, se etter tegn på skadedyr.

7 repot palmer hvert 3. år eller så. De liker en stram pott og små potter å holde størrelsen under kontroll. Hvis røttene er ikke så sprø, spre dem ut i den nye potten. Afrikansk fiol potting jord er et godt valg for palmer.

Hint

  • Palms nytte av å tilbringe tid i en skyggefull, utendørs plassering i sommer. Selv de som liker sollys bør holdes i skyggen. Ellers vil du ha en vanskelig tid å justere dem til inneklima når du tar dem tilbake innendørs.
  • For å gjøre palmeblader glans, bland 1 ss melk med en kopp destillert vann. Gni forsiktig palmeblader med en myk klut dyppet i blandingen.
  • Palmeblader er følsomme for insektmidler. Hvis du velger å bruke et insektmiddel på håndflaten, teste den på et lite område først.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com