Aussie Desert Flowers

April 14

Aussie Desert Flowers


Australia er en stor øy landmasse i de sørlige havene, som sitter mellom Stillehavet i øst, og det indiske hav i vest. Flertallet av landmassen, særlig det av interiøret, er gitt over til ørken, med en varm og tørt klima der de fleste blomsterplanter synes det er vanskelig å trives. En rekke trær, busker og planter som kan overleve de varme, tørre forholdene i den australske ørkenen, og noen av disse plantene produsere blomster under vekstsesongen, inkludert Kangaroo Paw, Sturt Desert Rose og Sturt Desert Pea.

Kangaroo Paws

Kangaroo Paws er blomstrende planter som er innfødt til ørkenen regioner i sørvestlige Australia. Plantene, men opprinnelig ørken planter, hybrider er nå dyrket for bruk i australske hager, og er noen er også dyrket i de varme, tørre regioner i andre land, som USA og Israel. Kangaroo Paws produsere røde og oransje blomster som vokser på endene av vertikale stengler. Blomster danner med seks langstrakte kronblad, som tiltrekker seg fugler. Pollen er overført fra plante til plante av fugler, som sikrer utbredelsen av arten. Plantene er utsatt for en sykdom som er kjent som "blekk sykdom" når dyrket i kjøligere, fuktig klima, og dette viser som svarte flekker dannes på bladene. Plantene liker full sol, og er tolerante av tørke.

Strut Desert Pea

The Desert Pea er den offisielle emblem i delstaten South Australia. Det er innfødt til ørkenen regioner av de fleste australske statene, selv om det ikke vokser i kjøleren, fuktig klima av Victoria. Anlegget ble først oppdaget i det 19. århundre av kaptein Charles Sturt, som fant plante innfødt til den sentrale australske ørkenen. Det er tolerant av ekstrem varme og tørre forhold, slik at det enda blomstrer i de varmeste delene av den australske sentral ørkenen. Anlegget vokser som en snikende vintre som sprer seg over bakken, med regelmessige, lange grønne blader som vokser fra vintreet stilkene. Blomster vokser i klynger, hengende fra en stamme, med langstrakte røde blomster. The Desert Pea er en beskyttet plante i Australia, og kan ikke bli samlet fra Crown Land, med mindre du har fått tillatelse.

Sturt Desert Rose

The Desert Rose er funnet i alle statene på den australske fastlandet, inkludert det sentrale ørkenområdet. Den finnes i områder der overflatejord består av grus, stein og skifer lier og i tørket opp vannløp. Det er svært tolerant for tørke, og anlegget har evnen til å spare vann. Blomstene vokser fra en busk som vokser til en høyde på 6 fot og kan utvides til en bredde på 6 fot. Blomstene produsert av busk er sirkulære og rosa, som består av store, overlappende kronblad, og nå 6 inches i diameter. Hoved blomstrende perioden er sent på vinteren, selv om blomster vil vokse hele året.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com