Slik Dekorer med en lys blå Couch

March 6

Slik Dekorer med en lys blå Couch


Sofaen i et rom representerer en signatur stykke og, når det brukes riktig, fungerer som en av rommets knutepunkter. En lys blå sofaen fungerer godt i mange forskjellige dekorere stiler, og nøkkelen til å gjøre det skiller seg ut er å velge tilbehør som forbedrer den. Møbler plassering i forhold til visse arkitektoniske eller dekorative funksjoner vil gjøre sofaen skiller seg ut enda mer. Til slutt, avhengig av hvilken stil du velger, blir sofaen midt for rom så forskjellige som laid-back country til ultramoderne.

Bruksanvisning

1 Bruk en dekorere stil for å hjelpe deg med å velge dekorative aksenter; sørge for at dekorere tema har blått som hovedfarge. Noen mulige dekorere ordninger inkluderer et hav-tema rom, Middelhavet eller Western. Tilbehøret at disse stilene inspirerer spenner fra sjøstjerner i shadowboxes til keramiske fliser på gulv eller vegg.

2 Paint en blå samlings vegg. Velg en farge som er mørkere enn sofaen. Male veggene rundt midtveggen samme fargen blå som sofaen. Flytt sofaen slik at det er plassert mot den mørke blå midtveggen.

3 Lag et galleri på midtveggen. Se etter dekorative speil med sølvrammer og henge flere sammen. Velg moderne malerier som har hovedsakelig blå maling. Brenn blå lys i veggen stearinlys sconces.

4 Flanke hver ende av sofaen med en ende tabell. Pynt til slutt bord med lamper med blå nyanser.

5 Legg ned et teppe for å gi en visuell anker for sofaen. En mørk farge som står i kontrast med blå - som rød - vil gi en visuell anker, og kontrasten mellom de to fargene vil gjøre den lyseblå sofaen skiller seg ut mer. Velg et teppe med en visuelt interessant mønster.

6 Dekorer peisen mantel med blå elementer. Vis dekorative gjenstander som vinflasker med blå etiketter eller blå antikke flasker, blå keramiske skulpturer eller familiebilder i blå rammer.

7 Ta med tekstur og mønster til rommet ved å velge kaste puter laget av denim, bomullsfløyel, kordfløyel, lin eller polert bomull. Velg solid-farget puter av blått samt puter med blå mønstre. Hvis du velger blå-mønstrede puter med samme farge av blått, kan du blande mønstre, fordi blå vil visuelt binde disse elementene sammen. Dette betyr at du kan mikse og matche mønstre som Paisley, striper eller prikker.

8 Legg visuell interesse til vegger eller vindusflater ved å velge en blå toile mønstret gardin eller tapet. Toile oppsto i Frankrike og er en design som funksjoner idealisert pastorale scener. Velg en blå toile mønster som matcher den blå sofaen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com