Avstanden mellom baksiden av Stoler og veggen i spisesalen

April 19

Avstanden mellom baksiden av Stoler og veggen i spisesalen


Når du setter opp din spisestue, ønsker du å gjøre rommet så behagelig som mulig. Ingen ønsket avstand eksisterer for å opprettholde plassen mellom spisestue stoler og veggene rundt i rommet, men den generelle regelen er å ha så mye plass som rommet tillater. Jo mer plass du kan gi, jo mer komfortabel plass for deg og dine gjester.

Room Setup

Prøving og feiling er en effektiv måte å finne ut hvor mye plass du trenger mellom stoler og veggen. Når du setter opp et rom, plasserer en av stolene ved bordet. Trekk den i tett og komfortabelt å se hvor mye ledig plass det er mellom stolen og vegg. Skyv stolen ut slik at du kan få opp og gå bort fra bordet. Stolen skal ha plass til å fritt skyve vekk fra bordet uten å treffe veggen. Hvis stolen og vegg komme i kontakt, må du omorganisere rommet.

små rom

Sette opp en liten spisestuen er en utfordring hvis du ønsker tilstrekkelig plass mellom stolene og veggene. Vanligvis vil du sette på bordet i midten av rommet, slik at hver stol har så mye plass som mulig. Hvis rommet vil tillate det, la det være minst en fot (og ideelt sett mer) plass mellom stolrygger og vegger slik at gjestene kan presse tilbake sine stoler og komme seg ut uten å treffe veggene.

store rom

Med store rom, har du mer fleksibilitet med plassering av bord og stoler. Tillat så mye plass som mulig mellom ryggen av hver stol og veggene bak dem, slik at gjestene kan lette inn i tabellen i komfort og ikke trenger å bekymre deg bumping vegger eller følelse begrenset.

betraktninger

Hvis du, et familiemedlem eller en hyppig middag gjest krever mer plass på grunn av høyde eller vekt, sette opp din spisestue tilsvarende. Hvis personen i nød, for eksempel alltid sitter mot en bestemt vegg, flytte bordet noen få inches bort fra veggen, og oppmuntre barn eller mindre gjester å sitte på den siden. Hvis du har et lite rom der veggen er å bli truffet av stoler, er to alternativer å feste et tre eller plast stol rail på veggen eller sette mykt skum eller gummi støtfangere på steiler av stolene.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com