Hva er Bone Meal brukes til?

April 17

Hva er Bone Meal brukes til?


Beinmel er en naturlig organisk plantegjødsel laget av pulverisert bein, populær blant gartnere for å bedre jord på grunn av sin høye nivåer av fosfor, en plante næringsstoff som trengs for sterk rot vekst og blomstring i både dekorative og matplanter. Fosfor er også viktig for fotosyntese, eller prosessanlegg bruke til å forvandle karbondioksid og vann - med litt hjelp fra solen - til stivelse og sukker, anleggets egen mat, men også ut fra naturens hele næringskjeden. Den fosfor i beinmel er i en form svært tilgjengelig for selve anlegget.

Pære og tomat gjødsel

De tradisjonelle organisk "boost" gartnere gi sine tulipaner, påskeliljer og andre pærer på planting tid kjøttbenmel plassert i bunnen av plantehullet for å oppmuntre rot utvikling, men hagen utvalg balanserte gjødsel som 10-10-10 eller 5-10 -10 er like effektive. Avid tomat dyrkere også fremme bruk av beinmel for sterke røtter og god blomstring og frukt sett.

Blended Organisk gjødsel

Beinmel, å være en rik organisk kilde til fosfor, blir ofte brukt som en del av kommersielle og hjemmelagde organisk gjødsel blander. En rask blanding som gir de viktigste tre gjødselstoffene er blodmåltid for nitrogen, benmel for fosfor og green eller tre aske for kalium. Mange mulige organisk gjødsel kombinasjoner gir de tre viktige næringsstoffer, inkludert alfalfa måltid eller pellets og bein; bomullsfrø måltid og tre aske; og fisk emulsjon og beinmel.

sunn Kompost

University of Illinois Extension omfatter benmel på sitt kort liste av verdifulle ingredienser for komposthaug - lister den som en kilde til nitrogen for komposteringsprosessen i stedet for en fosforkilde, selv om fosfor vil gjerne være til stede i det ferdige produkt. Nøkkelen til god kompostering være et balansert forhold mellom karbon og nitrogen, kan hver lille bit av nitrogen hjelpe.

Bone Meal Forsiktig

Linda Chalker-Scott fra Washington State University sår tvil om rutinemessig bruk av beinmel for de fleste hage bruksområder. Hun påpeker at kalsium og fosfor, benmel viktigste ingrediensene, trenger ikke å bli lagt til de fleste hagejord. Legge beinmel når det ikke er nødvendig kan faktisk gjøre mer skade enn godt, hun hevder, fordi for mye fosfor hemmer veksten av Mycorrhizal sopp som bistår røtter i å skaffe næringsstoffer og vann. Bottom line: Før du legger kjøttbenmel eller noen næringsstoffer, teste jord for å se om det er nødvendig.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com