Hvordan Last en Stanley målebånd

April 19

Stanley er en av de ledende produsenter og produsenter av tape tiltak. Ved siden av hammer og skrutrekker sett, er målebåndet et av de viktigste elementene du kan ha mens du utfører noen form for konstruksjon eller hjem reparasjon prosjekt. En av de store funksjonene i Stanley målebånd er at du kan forlenge tape, låse den ned slik at den holder seg på plass, og deretter åpne låsen og se på båndet automatisk laste inn i målebånd sak.

Bruksanvisning

1 Skyv opp låseknappen. Denne låsen knappen klyper ned på båndet, holder den på plass. Igjen presser opp på lock knappen utgivelser klemme på målebåndet og bør trekke målebåndet tilbake igjen. Men hvis en stor mengde har blitt trukket ut, kan du få problemer.

2 Fjern alle gjenstander ut av målebånd. Objekter som hviler på båndet kan vekte den ned, og hindrer den fra å bli hentet tilbake igjen.

3 Trekk båndet opp om det er noen svinger i den. Hvis teipen bøye eller hengende på noen måte, kan det hindre at tapen fra omlastings inn i Stanley målebånd.

4 mate manuelt tapen tilbake i Stanley målebåndet hvis det fortsatt ikke automatisk omlasting tilbake igjen. Rullene innsiden av målebåndet mitt ikke være fanger på båndet, og hindrer den fra å bli trukket tilbake igjen. Gjør dette til hele tapen er tilbake i eller til Stanley målebånd fangst og laster automatisk.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com