Slik installerer en Palmer glassfiber tank

June 2

Palmer glassfiberkar representerer et kostnadseffektivt alternativ til de fleste metalliske vanntanker. Disse holdbare tanker er konstruert av premium kvalitet materialer, som sikrer en lang levetid, særlig hvis de er installert i undergrunnen. De Palmer glassfiber tanker som er designet og produsert for å installeres under bakken, har vanligvis en dobbel vegg design som vil tillate deg å oppdage lekkasjer, bør de noensinne skje. Palmer kvalitet etter-produksjon inspeksjon sikrer tanken er klar for installasjon og service av høy kvalitet når det har blitt levert til din eiendom. Installasjonsinstruksjoner er festet til tanken for enkelhets skyld.

Bruksanvisning

1 Kontroller spesifikasjonene for den spesifikke tanken du har tenkt å installere.

2 Kontroller den spesifikke tanken er designet og konstruert til bruk under jorden, hvis dette er det formål den skal brukes. Palmer tilbyr kunden et utvalg av fôr forsterkninger og harpiks, som er spesifikke for bruk under bakken. Palmer var det første selskapet i USA for å bruke en tredimensjonal vevd glass stoff, kalt Parabeam, i sin tank fabrikasjon.

3 Kontroller at du vet hvilke kontakter og annet tilbehør du trenger for å installere din tank og få disse før du begynner installasjonen.

4 Grav hullet for å møte størrelse spesifikasjonene som er relevante for din spesifikke Palmer vanntank. Du må kanskje bruke en mekanisk digger for store hull.

5 Fjern eventuelle store og spesielt skarpe steiner, som vekten av vannet i tanken presser ned på slike gjenstander kan føre til at tanken for å bli ødelagt eller punktert.

6 Installer en liner som er produsert for bruk med en glassfiber tank i hullet du nettopp har gravd.

7 Fjern tanken forsiktig fra levering kjøretøy. Avhengig av størrelsen av tanken, vil en kran innarbeidet på kjøretøyet må løfte den fra lastebilen til bakken.

8 Plasser tau rundt tanken og bruke disse til å sakte senke enheten inn i hullet. Meget store tanker må senkes ned i hullet med en kran.

9 Kontroller glassfiber tank på en jevnlig basis for tegn på lekkasjer og gjøre reparasjoner umiddelbart, om nødvendig.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com