Slik Dekorer med ulike farge Valance, gardiner med blandet farger Tiers og skjerf Valance

April 27

Slik Dekorer med ulike farge Valance, gardiner med blandet farger Tiers og skjerf Valance


Hvis du har flere vinduer i huset eller leiligheten, så lurer du kanskje på hvordan du kan kle dem opp. Hang farget valances i ett rom, gardiner med blandede farger i en annen og skjerf valances i enda en. Vær kreativ. Men ikke mikse og matche disse stilene i samme rom.

Bruksanvisning

1 Hang skjerf valances på soverommet. Disse silkeaktig, noen ganger sløret gardiner kan være både romantisk og enkelt, noe som gjør dem til en ideell plass for soverommet. Du kan mikse og matche ulike farger av skjerf valances å matche interiøret i rommet ditt - for eksempel å blande hvitt og sølv.

2 Hang valances i en solid farge med en slags trim - som gull frynser - i en spisesal plass. Valances er mer formell, og bør plasseres i et område som har tilsvarende formelle tilbehør.

3 Plasser gardiner med blandet farge nivåer - for eksempel striper - eller nivåer av rødt, grønt og svart - i et kjøkken eller et barns soverom. Gardiner med blandet farge lagene er lunefull og sjarmerende og hører hjemme i et rom som matcher denne stemningen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com