Oppvarming Informasjon for en Kenmore tørketrommel

May 15

Kenmore tørketromler produsere varme på litt forskjellige måter, avhengig av om du eier en elektrisk eller gass tørketrommel. Men varme komponenter på en elektrisk tørketrommel, uansett modell, er i utgangspunktet det samme. De fleste gass tørketromler bruker de samme oppvarming komponenter samt bortsett variasjoner med tenneren. Forstå noen grunnleggende oppvarming informasjon om hvordan tørketrommel utfører kan hjelpe deg med å løse et problem raskere.

Energikilder

Elektrisk og gass Kenmore tørketrommel utlede kraft fra ulike energikilder for å produsere varme. En elektrisk tørketrommel opererer utelukkende på elektrisitet. Den bruker 240 volt strøm for å drive både trommelen og dens oppvarming komponenter. En gass tørketrommel bruker primært gass for å lage varme, selv om den bruker litt strøm også - ca 120 volt til å drive noen av sine varme komponenter og trommelen. Når du starter din tørketrommel, elektrisk strøm til tenn og åpner gassventilen; imidlertid flammen som brukes til å generere varme er drevet bare med gass når den antennes.

Elektrisk tørketrommel varme Components

Varmeelementet på en elektrisk Kenmore tørker består av en lang, metall, kveilet ledning. Ettersom wiren energiseres med strøm, utstråler den varme. En vifte vifte presser luft over varmeelementet for å varme den før den går inn i trommelen for å tørke klær. Varmeelementet er kontrollert av en sensor som mottar retning fra en termostat i tørketrom- melen. Når termostaten registrerer at trommelens lufttemperaturen har nådd sin forhåndsprogrammerte driftstemperatur, signaliserer den varmeelementet sensoren for å stenge av varmen for å hindre at den tørker blir overopphetet.

Gass tørketrommel varme Components

Når du trykker på startknappen på gass tørketrommel Kenmore, slås tenner på og gassventilen begynner å slippe gass mot det. Enkelte Kenmore tørketromler har en glød tenner, og andre har en gnisttenner. En glød tenneren blir så varm at når gassen treffer den, det tenner. En gnisttenner produserer flere gnister i 10 til 15 sekunders mellomrom til en flamme tennes med gass. Når en flamme er produsert, oppdager en flamme sensor det, og stenger strømmen til tenneren. Flammen er plassert direkte under en gassventil spole, som er en lang, metalltråd i likhet med den som brukes i elektriske tørkere. En vifte vifte dirigerer luft å flyte over varmeelement hvor det varmer opp luften før den er presset inn i trommelen for å tørke klær. Som en elektrisk tørketrommel, blir varmeelementet på en gasstørker holdt ved en sensor som er koblet til en termostat i trommelen. Basert på trommelen lufttemperatur lesing, instruerer sensoren varmeelementet for å starte og stoppe å generere varme.

overoppheting

Både gass og elektriske tørketromler kan overopphetes. Overoppheting ofte oppstår når luftsirkulasjon i tørketrommelen er begrenset på grunn av en hindring i eksosanlegget. Hvis tørketrommelen overopphetes, aktiverer en termisk sikring for å slå av varmeelement og noen ganger tørker seg, avhengig av Kenmore modellen du eier. Når de termiske sikringen turer, vil tørketrommelen miste noe av sin normale funksjon til du skifter sikringen; det kan ikke bli reparert eller tilbakestille på begge tørketrommel type.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com