Slik feilsøker en Whirlpool Thin Twin

March 31

Whirlpool Thin Twin er en stablet vaskemaskin og tørketrommel enhet med en porselen kurv, 1,5-kubikk-fot kapasitet, fem automatiske sykluser og fire Vask / skyll temperaturinnstillinger, en lofilteret og fem tørkesykluser med tre forskjellige temperaturinnstillinger på tørketrommelen. Enheten er ment for bruk i små rom, skap og leiligheter, og kan kjøpes på nettet eller i utvalgte apparatet butikker. Hvis enheten ikke fungerer, kan det være lurt å forsøke noen feilsøking før du kontakter Whirlpool for reparasjon hjelp.

Bruksanvisning

1 Plugg Thin Twin inn i en jordet stikkontakt hvis det ikke fungerer. Sjekk sikringen, og tilbakestille det som trengs.

2 Legg en ¾-tommers tykke stykke kryssfiner under enheten hvis underlaget er ujevnt eller sagging under vekten av enheten. Juster føttene slik at alle fire berører gulvet jevnt for å redusere vibrasjoner og støy.

3 Trekk til vaskemaskin slanger hvis det lekker. Se på avløp i hele huset eller bolig for tegn på drenering problemer hvis vaskemaskinen ikke er drenering godt. Ta elementer ut av vaskeren for å redusere den mulige nedbøyning av vann på toppen av lasten.

4 Rengjør vanninntaksskjermene på slangene hvis vannet ikke er å fylle vaskemaskinen. Åpne både varmt og kaldt vann ventiler, og rette slangen. Line opp vaske bryteren til en syklus, og trekk den ut for å starte.

5 Senk avløpsslangen hvis vannet ikke renner ut av vaskeren ved slutten av syklusen. Lukk lokket under bruk, og rengjør avløpsslangen.

6 Øk sentrifugehastigheten på tørketrommelen hvis elementer er fortsatt våt etter at syklusen er ferdig. Legg ekstra tid hvis det var en stor belastning, som kan trenge ekstra tørking. Rengjør lofilter, og bruke et oppvarmet tørr syklus.

7 Rengjør lommer i klær hvis det er papir, vev eller løse gjenstander i tørketrommelen etter en belastning har blitt tørket. Løse deler kan også lage en klikkelyd eller rallende lyd i tørketrommelen under bruk.

8 Undersøk eksos ventil og eksos hette hvis tørketrommelen ikke oppvarming eller tar lang tid å fullføre. Rengjør avtrekksventilen og hette, og sjekk de interne og eksterne ventiler og rister for elementer som kan blokkere varmen og luftstrømmen.

9 Vent til varmere vær, eller skru opp termostaten hvis du bruker tørketrommelen i et rom med temperaturer under 45 grader Fahrenheit. Elementer kan forbli kaldt eller vått på disse kalde temperaturer.

10 Tørk mindre laster hvis elementer er fuktig og rynket ved slutten av syklusen. Ta bitene ut av tørketrommelen når den er fullført.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com