Hvordan erstatte strengen på en Home Mightylite UT21947 Trimmer

February 17

HOME Mightylite UT21947 luke trimmer er en gassdrevet, håndholdt luke trimmer som bruker en enkelt linje spole og streng. Når du kjøper erstatning streng, bare kjøpe Home-branded streng. Dette vil sikre at strengen er riktig diameter for trimmer du eier. Dette Homelite trimmer benytter en enkelt streng med en diameter på 0,80-inches.

Bruksanvisning

1 Slå av Home trimmer av og snu den opp ned. Forsøk aldri å endre strengen med trimmer motoren i gang.

2 Hold på trimmerhodet med en hånd og slår den store plastmutteren på bunnen mot klokken for å fjerne det. Denne mutteren kalles "bump down-knappen" for når du treffer den mot bakken, strømmer ut ny streng.

3 Skyv spole ut av trimmerhodet og fjern eventuell streng igjen på spolen. I de fleste tilfeller vil du ha noen viklinger igjen på spolen. Kast dette, da det er for kort til bruk.

4 Skjær en 25-fots lengde på 0,80-tommers erstatning streng med et barberblad eller en saks.

5 Finn hull i siden av spolen og plassere spissen av erstatningsstrengen inn i hullet. Pakk hyssing rundt spolen følgende retningspilen trykt på toppen av spolen. Stopp med 10 til 12 inches av strengen slapp spolen.

6 Fest strengen til hakk kutte ut i den øverste kanten av spolen ved å trykke på strengen i sporet med fingeren.

7 Skyv den resterende delen av strengen gjennom hullet i siden av trimmerhodet når du skyver spolen på trimmerhodet skaftet.

8 Tre bump-ned-knappen på trimmerhodet skaftet for å sikre spolen på plass.

9 Trekk hardt på strengen for å trekke den ut av sporet på spolen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com