Hvordan lage en selvforsynte Plant Vanning for ferie

February 17

Hvordan lage en selvforsynte Plant Vanning for ferie


Akkurat som kjæledyr, kan potteplanter ikke bli overlatt til seg selv mens du er på en lengre ferie. Planter som må vannes ofte, som de vokser i små leire potter, er mest sårbare når ingen er rundt for å gi sin nødvendige fuktighet. Mens utendørs planter kan lett bli rigget med dryppvanning på automatiske timere, vil innendørs potteplanter trenger en annen form for vanning system - en selvstendig type - for å holde dem hydrert mens du er borte.

Bruksanvisning

1 Velg planter du vil ta med i selv vanning system. Dette vil hjelpe deg å avgjøre hvor mange binger, kar eller bøtter som du trenger. Du vil også være i stand til å anslå hvor mange føtter Selvvannings veke vil være nødvendig, og hvor mange klosser eller potter du trenger å ta i å støtte de container planter.

2 Plasser hyllene på angitt sted. Velg et sted som får tilstrekkelig lys mens hele huset er låst ned i ditt fravær.

3 Sett murstein, steiner eller små leirpotter (opp ned) i hyllene. Dette vil tjene til å holde plantebeholdere fra å bli fuktet i vann.

4 Plasser plantene på toppen av murstein, steiner eller opp-ned leirpotter.

5 Sett den ene enden av en veke dypt ned i jorden av hver plante. Bruk en blyant eller grill spyd for å sette inn veken så dypt som mulig. Sett inn to til tre veker til store container planter.

6 Hang den andre enden av veken langs utsiden av beholderen, slik at den når bunnen av beholderen.

7 Vann plantene grundig.

8 Tilsett vann til hyllene opp til like under bunnen av anlegget beholdere.

Hint

  • Selvvekk veker er tilgjengelige på hagesentrene og plante barnehager. Hjemmelaget versjonene inkluderer flettet strimler av panty slangen, akryl strenger, brede skolisser og strimler av filt.
  • For en stor container anlegg, plasser en bøtte med vann ved siden av. Sett flere veker i jorda for å hente vann fra bin til anlegget.
  • For små container planter, bruke et brett med et lag av grus i stedet for en bin med et lag av murstein.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com