Hvordan rengjøre en Black Kjøleskap

May 3

Hovedproblemet med svarte kjøleskap er at de har en tendens til å vise støv og skitt lettere enn rustfritt stål og hvite kjøleskap gjør. Hvis du har en svart kjøleskap, det er vanlige husholdningsprodukter som du kan bruke for å fjerne skitt og eliminere striper.

Bruksanvisning

1 Rengjør innsiden av kjøleskapet. Fjern alle elementer for å sikre at du har tilgang til alle flater. Bruk en blanding av bakepulver og vann som rengjøringsmiddel. Rengjør pakninger av kjøleskapet også.

2 Dust utsiden av kjøleskapet med en lofri klut.

3 Bruk en myk, lofri klut til å rengjøre utsiden av apparatet. Bruk aldri slipende skrubber - det kan skade overflaten. Skuremidler bør unngås også. Bruk en universalrengjøringsmiddel som Grønne Works som ikke inneholder sterke kjemikalier.

4 Polsk utsiden av kjøleskapet for å gjenopprette sin glans og fjerne eventuelle gjenværende fingeravtrykk. Anvende en liten mengde av et 1/2 eddik, 1/2 vann-blanding ved hjelp av en sprayflaske. Ved hjelp av sirkelbevegelser polere kjøleskap med en ren klut. Vent til det tørker, og gjenta om nødvendig.

Hint

  • Sjekk brukerhåndboken før du rengjør kjøleskapet. Det vil trolig liste anbefalte produkter som ikke vil skade overflaten.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com