Hvordan justere en forgasser i en Craftsman

March 6

Hvordan justere en forgasser i en Craftsman


Ankomsten av våren betyr at det er tid for tuning opp plenen utstyr av alle slag. Noen vedlikeholdsoppgaver gå utover den grunnleggende, skjønt, og den dagen kan komme at hver plen verktøy med en bensindrevet motor må ha forgasseren justeres eller rengjøres. På Craftsman utstyr med Tecumseh eller Briggs og Stratton forgasser, er en justering en enkel prosedyre som krever små justeringer skruene på forgasseren.

Bruksanvisning

1 Finn forgasseren på Craftsman utstyr. Forgasseren er festet til luftfilter og en drivstoffledning, og det er generelt plassert på venstre side av motoren. Den nøyaktige plasseringen vil variere avhengig av om du har en ridning gressklipper eller en push klipperen, en snøfreser eller en luke eater. Se etter en oval, metallrør montert på toppen av en plast eller metall bolle.

2 Vri hovedblandingen og tomgangsblanding skruene på forgasseren mot klokken om en full sving med en flat skrutrekker. Vri tomgangsskruen mot klokken ett til to omdreininger bortenfor der skruekontakter strupeplaten. Tomgangsturtallet og tomgangsjusteringsskruene er ved siden av hverandre på siden av forgasseren; hoved blandingen justeringen er på toppen.

3 Start motoren med giret i nøytral og la den gå i flere minutter. Sett motorens gasskontroll for maksimal rpm og veldig sakte rotere hoved blanding skruen mot urviseren til motoren begynner å frese og dø.

4 Vri gassregulatoren skruen med urviseren til motoren begynner å frese. Noter antall omdreininger mellom de to gassinnstillinger som gjør at motoren til å dø. Den optimale innstillingen er mellom disse - skru skruen til mellomtoner. Vent noen sekunder for justering skal tre i kraft, og juster ved motoren ikke kjøre glatt.

5 Gjenta prosedyren for tomgangsskruen og tomgangsskruen med gassen satt til en langsom eller tomgang. Juster skruene til mellomtoner ved hjelp av prosedyren beskrevet i trinn 4.

6 Ta utstyret for en prøvetur. Test det på tomgang og igjen med motoren utfører sin oppgave, enten klippe eller blåser blader. Hvis motoren dør eller går ujevnt, justere forgasser skruene 1/8-sving i en tid før utstyret går jevnt på både tomgang og mens du gjør arbeidet.

Hint

  • Noen nyere forgassere på Craftsman utstyr er ikke justerbar og vil kreve en overhaling eller utskifting.
  • Vær alltid forsiktig når du arbeider på å kjøre utstyr. Kontroller at knivene er ikke forlovet, og at noen er i nærheten i tilfelle en ulykke.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com