Slik fjerner Ceramic Floor Tile Under kjøkkenskap

March 13

Når du fjerner keramiske fliser under en ombygging jobb, må du forsikre deg om at du har blitt kvitt alle de gamle fliser, inkludert eventuelle gulvfliser i henhold kjøkkenskap. Denne prosessen innebærer å fjerne de benkeplate og kjøkkenskap slik at du kan få på keramiske fliser. Når flisen er eksponert, er fjerningen den samme som for keramiske fliser på en hvilken som helst annen type av gulvet.

Bruksanvisning

1 Clear ut i rommet der du skal fjerne flis på så mye møbler som mulig. Fjerne keramiske fliser er alltid en rotete jobb, og støv blir vanligvis overalt. Dekk dører og innganger til andre rom med plastfolie.

2 Fjern alt som kan være på toppen av kjøkkenskapene.

3 Fjern toppen fra kjøkkenskapene. Se under benkeplate på innsiden av skap og fjerne skruene som holder benkeplate på plass nedenfra. Trykk på undersiden av benkeplaten med en hammer for å prøve å løsne benkeplate. Når du har løsnet benkeplate, slip en prybar eller brekkjern i mellom benkeplate og toppen av skapene. Lirk benkeplate av skapene.

4 Fjern eventuell støping kjører langs bunnen av skapene ved å lirke det bort med en lirke bar, brekkjern eller hammer.

5 Fjern eventuelle skruer som holder skap til hverandre og til veggen bak. Skapene kan også forankres til undergulvet under. Bruk prybar å kile skap vekk fra veggen og hverandre. Trekk skap ut av veien.

6 Bruk en fugemasse sag eller roterende boreverktøy for å klippe bort mørtel mellom keramiske fliser. Fjern så mye fugemasse som mulig for å gjøre det lettere å lirke opp flisen.

7 Hold en meisel i en 45 graders vinkel hvor flisen møter gulvet. Trykk på enden av den meisel for å drive den mellom flisen og gulvet. Flytt rundt flisen til forskjellige sider, om nødvendig, for å hjelpe kile den opp fra gulvet. Fortsett til flisen spretter opp fra gulvet.

8 Fortsett prosessen med å sage bort fugemasse mellom flisene og lirke dem av undergulvet med en meisel og hammer til du har fjernet alle keramiske gulv fra under kjøkkenskap.

Hint

  • Vær alltid forsiktig når du gjør anleggsarbeid, og bruke riktig sikkerhetsutstyr, inkludert briller, hansker og langermede arbeidsklær.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com