Hvordan fikse Chips i et Laminat Wood Floor

May 12

Hvordan fikse Chips i et Laminat Wood Floor


Laminat tregulv er plast eller plastbelagt finér limt over en sponplate base. Dette gir en slitesterk, vannbestandig overflate, men det betyr også at laminatoverflaten kan chip off. Hvis laminat gulv er sprukket eller skadet på andre måter (riper eller bulkete), kan du ikke refinish det du kan med ekte tregulv. Heldigvis finnes det reparasjonssett som er tilgjengelige fra din gulvprodusenten som kan fikse disse problemene og gjøre en skadet laminat gulvbordet ser ut som ny.

Bruksanvisning

1 Brett 300-sandpapir to ganger for å gi corner. Bruk hjørnet av sandpapir for å buff ut området som er sprukket, skrapet eller bulkete. Bruk raske, lette slag for å rydde opp i det skadede området, sliping innsiden og kantene. Få det helt glatt og fri for glans, glans eller løse biter. Blåse bort støvet.

2 Dypp en bomullspinne i isopropanol. Bruk pinne til å rydde opp i området, tar opp eventuelle gjenværende støv. La det tørke.

3 Skuff opp litt laminat reparasjon sparkel med plastisk sparkel. Trykk ut massen til det skadede området. Glatt ut toppen av området, kjører den flate toppen av kniv på tvers av kitt for å få det selv med resten av gulvet.

4 La kitt tørke over natten. Forsiktig buff den med en ren hvit bomullsklut for å få slutt på kitt ser det samme som den omkringliggende laminat.

Hint

  • Hvis du ikke finner en akseptabel laminat reparasjonssett, og brikken er svært liten (mindre enn størrelsen på en fingernegl), prøv å bruke en brun fargestift av samme nyanse som gulvet.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com