Hvordan erstatte en inngangsdør Glass Sett

April 21

Hvordan erstatte en inngangsdør Glass Sett


Inngangsdør glass gjør mer enn å la i lys, det kan du se hvem som er der før du åpner døren. Mens du kan fortsatt se om sprukket glass, du virkelig ikke bør la det på den måten. Til slutt, vil åpning og lukking av døren løsne en ødelagt innsats nok til å falle ut. Ikke vær redd. Det er ikke vanskelig å erstatte glass inserts. De fleste hardware og Oppussing butikker vil kutte glass til dine eksakte målinger, noe som gjør skifte glass setter enda enklere.

Bruksanvisning

1 Mål eksisterende døren innsatsen, slik at du vet hvilken størrelse å erstatte den med.

2 Fjern den tynne treramme --- kalt tre stopp --- som holder glass inn i døren, med en sparkel. Vær forsiktig og arbeide nøyaktig, fordi du ikke ønsker å bryte disse lite tre strimler som du fjerner dem.

3 Løft brutt ruten fra døren og kast det trygt. Hvis døren ikke har tre stopper rundt innsatsen, lå en gammel butikk klut på bakken utenfor inngangsdøren. Knuse glasset med en gummihammer. Sett på tunge hansker for å trekke ut eventuelle gjenværende skår. Rydd opp butikken klut full av knust glass.

4 Skrap noen leftover, tørket innglassing sammensatte ut av døren med et hjørne av sparkel.

5 Bruk glass forbindelse rundt hele innsiden av åpningen for glassinnsatsen. Innglassing sammensatte kommer i en "pistol" veldig mye som en fugepistol. Klem en tynn, rett linje inne i åpningen, hvor erstatningen glasset vil gå.

6 Plasser det nye glasset forsiktig på plass, og trykk den inn i glass sammensatte. Ikke presse for hardt, trenger du ikke ønsker å knekke glasset.

7. Sett glass peker på hver side av glasset; topp, bunn, venstre og høyre. Innglassing punktene er små biter av metall som har en skarp kant som stikker inn i skogen av døren, og små tappene som holder glasset på plass mens glass sammensatte tørker. De er knapt synlig når presset helt inn, så du kan la dem på plass.

8 Skrap bort noen glass forbindelse som kan ha klemt ut når du setter erstatning glass i. Et hjørne av sparkel fungerer godt.

9 Sett tre stopper. Nøye hammer wire brads gjennom tre stopper og inn døren. Wire brads er tynne, rette behandling spiker med en dimpled hode som er ment å bli senket under overflaten av veden.

10. Hammer de nitter under overflaten av trevirket, ved hjelp av spiker sett --- et langt stykke av metall med et punkt ved den ene ende som passer inn i fordypningen av tråden brad --- og hammeren.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com