Slik Dekorer TV kriker

March 8

Slik Dekorer TV kriker


Siden advent og populariteten til flatskjerm-TV, har den innebygde TV-krok laget et design conundrum. Innebygd TV kriker eller nisjer ble opprinnelig utviklet for de dypere katodestrålerør TV. Problemet nå er at flatskjermer sjelden passer inn i nook, og når de gjør, gjør forskjellige dimensjonsforholdet proporsjoner synes langt borte. Og vi er ikke engang på spørsmålet om montering. Du har kanskje løst dette problemet ved å montere flatskjermen andre steder på veggen, nå lurer på hva de skal gjøre med den åpne plassen. Men, kan du gjøre den gamle TV-krok estetisk tiltalende, og kanskje til og funksjonell.

Bruksanvisning

1 Legg belysning eller bruke tilgjengelig lys hvis vurderer plassen for visning. Enkelte skjermer vil fungere fint med bare omgivelseslyset i rommet, men bruker retningsbestemt lys for kunst og skulpturer. Hvis du har spor belysning, lede en av lampene til nook. Andre muligheter er et fastkoblet spot / kan tenne, tau belysning, eller batteridrevne pucken lys. Plasser pucken lys i områder som trenger bare sporadisk lys. Rope lys og "under skapet" lys strimler er det enkleste alternativet, siden de kan være plugget i (den ene tingen TV kriker ha det uttak). Dette vil skape en bakgrunnsbelyst effekt, noe som er bra for skjermer som krever mindre fokus på detaljer.

2 Kontrast farge på krok til veggen rundt. Paint er den enkleste løsningen. Flislegging er også et alternativ, spesielt hvis nook er på samme vegg som en peis. Samle plassen ved å matche stein eller fliser av peisen og bruke den inne i nook. Velg en farge som vil jobbe med fargepaletten av resten av rommet. Velg en lysere farge for å fremheve dybden av nook og økningen lysrefleksjon, noe som skaper en lysere plass. Bruke en mørkere farge verdsatt for å bidra til å kamuflere den størrelse, som også vil redusere den totale lysreflektans. Kontrast fargen på nook gjør det til et samlingspunkt i rommet.

3 Velg en komposisjon. Bestem hva du ønsker å vise, og hvordan du ønsker å vise det. Bruk en rekke forskjellige former, størrelser og teksturer for å skape et attraktivt arrangement. Plasser den største stykket første, store ideelt minst to tredjedeler av høyden på nook. Dette vil forankre sammensetningen. Hvis du velger å vise et maleri eller innrammede bilder, prop dem opp mot åpningen i stedet for å montere dem direkte på veggen.

4 Bruk plass til lagring elementer som er funksjonelle og attraktive. Velg vevde kurver, tre eller malt bokser og vintage kofferter. Bruk attraktive Blu-ray og DVD lagercontainere. Sats på organisatoriske komponenter som kombinerer skaprammer og hyller, og avhengig av dimensjonene på nook, bør du være i stand til å sette sammen flere komponenter for å skape et innebygd skap utseende.

5 Bruk en hylle for å dele plass. Dette alternativet vil gi rom for funksjonell oppbevaring og dekorative display. Monter sokkelen 8 til 12 inches fra bunnen eller toppen av nook. Åtte til 12 inches er en god høyde for lagring av bøker eller mediesaker (DVD, Blu-ray og CD-er) og området over eller under kan brukes for visning.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com