Hjem rettsmidler for å bli kvitt maur

April 24

Maur synes å ha en måte å snike inn i ditt hjem og fôring på de mest minutt smuler av mat. Før du vet ordet av det, har du en maurinvasjon. Du kan også legge merke maur hauger i hagen eller i sprekker i oppkjørselen din, noe som gjør tilbringe tid utendørs mindre fornøyelig. Før du kjører til butikken for en dyr kan av maur killer, prøve noen hjemme rettsmidler.

Vann

Kok en tekanne med vann til bruk på utendørs maur hauger. Hell varmt vann ned hver haugen. Vannet vil drukne maurene akkurat som en tur gjennom vaskemaskinen ville.

grits

Strø en spiseskje med øyeblikkelig grits på mauren haugen. Maur med spise øyeblikkelig grits, som da vil utvide på innsiden av maur kropp, til slutt drepe maur. Du kan også bruke direkte kremen av hvete på samme måte.

duct Tape

For maur som ødelegger trær, vikle en stripe av duct tape, med den klebrige siden vendt ut, rundt stammen på treet. Maur vil ikke være i stand til å gjøre det forbi den super-klebrig overflate av tape, som vil beskytte resten av treet. Til slutt maurene vil bli avskrekket fra å prøve å angripe trær og vil begynne å lete etter et annet sted å gå.

Gjær, molases og sukker

Bland like deler sukker og aktiv gjær med to deler melasse. Plasser en teskje av denne blandingen på den ikke-klebrige siden av Post-it-lapper. Plasser Post-sin på steder der maurene er kjent for å reise, ved hjelp av den klebrige delen for å sikre dem på plass.

Kritt

Kritt er laget av knust opp skjell, noe som betyr at det inneholder kalsiumkarbonat. Tegn linjer utenfor huset ditt der du mistenker at maur kan være på vei inn. Maurene vil bli frastøtt av kalsiumkarbonat, holde dem borte fra hjemmet ditt. Crush opp bitene av kritt i et støv å bruke på steder der det ikke er en overflate som du kan skrive på.

Salt og Flour

Dryss salt eller mel i områder der du mistenker maurene går inn ditt hjem for å skape en barriere de ikke vil krysse. Vinduskarmer og utvendige dørterskler er et godt sted å begynne. Du kan også strø en av disse stoffene i baksiden av skap for å holde maur bort fra mat.

Borax

Lag en blanding av halvparten boraks og halvparten sukker. La små mengder av denne blandingen hvor maurene hyppig, både innendørs og utendørs. Maurene vil bære blandingen tilbake til reiret, hvor resten av maurene vil forbruke det. Til slutt hele reiret vil bli drept av. Ikke bruk denne metoden i områder der dyr eller barn leke.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com