Har Killing plenen Grubs Eliminer Moles?

March 29

Hvite grubs er larvene av biller eller chafers som lever ett til tre inches under bakken. Grubs skal beite på grasrota, slik at gresset til å dø. Føflekker er bare ett av rovdyr som søker etter grubs under jorda. Enten du har grubs eller ikke, kan du fortsatt ha føflekker.

føflekker

Føflekker er små insektetere som hule under overflaten av plenen. Føflekker lever av insekter, meitemark og grubs under overflaten. Disse insektetere vil sjelden lever av gress røtter eller knoller, men de vil lage hull i plenen om en tomme i diameter for å starte en tunnel. Som muldvarpene søke ut mat under bakken, fortsetter de å gjøre mange flere tunneler av hovedtunnelen. Skogmus og voles vil bruke føflekken hull å grave underjordiske og spise tre og gressrøttene.

Hull i Plener

Hull i plenen kan ikke være fra føflekker. Stinkdyr og vaskebjørn vil grave 1- til 2-tommers diameter hull å mate på den hvite grub. Hvis det er mange hull gravd i plenen, sjansene er veldig bra at stinkdyr og vaskebjørn har hatt en fest på grubs i løpet av natten, og ikke føflekker. Hvis overflaten av gresset vises hevet litt for lange avstander, så du kan ha en muldvarp tunnel.

grubs

Hvite grubs er larvene av biller og chafers som legger egg i slutten av juni eller juli. Eggene klekkes til grub larver i løpet av to uker. På denne tiden, grubs starte fôring på grasrota og fortsette å leve under jorden før neste juni, når grubs utvikle seg til puppe og fremstå som en voksen bille eller chafer å fortsette syklusen.

Eliminer Grubs

Eliminer grubs i plenen ved å bruke et produkt som inneholder halofenozide eller imidakloprid når billene eller chafers flyr. For grubs allerede i bakken, bruke melkeaktig spore sykdom eller nematoder å drepe grub larver og stoppe grub angrep. Når grubs er borte, vil stinkdyr og vaskebjørn ikke lenger har en grunn til å grave hull i plenen.

Eliminer Moles

Eliminere føflekker vil kreve å bli kvitt grubs, meitemark og andre matkilder underground. Siden du ikke kan bli kvitt meitemark eller andre matkilder, må du bruke en behandling for å bli kvitt føflekker. Mange repellents markedsført for å bli kvitt føflekker har ikke vist seg å fungere, ifølge Virginia Cooperative Extension. Jordiske hindringer som blokkerer inngangen til hagen din eller feller er to måter å eliminere føflekker.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com